Agriturismo Madonie

Castelbuono (PA) - Sicilië

Agriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieSuperio AppartementStandaard AppartementStandaard AppartementEen van de kamersEen van de kamersAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersStandaard AppartementStandaard AppartementSuperior AppartementSuperior AppartementSuperior AppartementSuperior AppartementAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo MadonieAgriturismo Madonie


“ We zijn blij dat we ook dit keer weer je advies hebben opgevolgd, Jeannine. Bij deze agriturismo was alles mooi en goed onderhouden en de mensen waren heel vriendelijk. We hebben bijna elke dag een mooie wandeltocht gemaakt en zijn ook een keer naar Cefalù geweest, wat we zeker niet hadden willen missen. We zijn benieuwd wat voor tip je voor ons hebt voor volgend jaar!”

Agriturismo Madonie - la storia

Agriturismo Madonie ligt net buiten Castelbuono, één van de karakteristiekste dorpjes in het park van de Madonie, in de Saraceno Vallei, een archeologische zone uit het Grieks-Romeinse tijdperk.

U wordt hier gastvrij ontvangen door Signora Anna Sottile en haar familie. Het is een ideale plaats om te genieten van de rust in een bijzonder mooie omgeving.

De agriturismo ligt temidden van een landgoed van 7 ha met fruitbomen, olijfbomen en groenten. Olijfolie extravergine, jam, honing en gedroogde tomaten zijn van eigen productie.

La cucina

In het restaurant of op het buitenterras worden heerlijke lokale gerechten geserveerd. Deze gerechten komen tot stand door de boerencultuur en de culinaire aanleg van de familie, gecombineerd met de diversiteit van de producten van de agriturismo. U proeft de oude smaken van de natuurlijke keuken van de Madonie.

Liefhebbers kunnen biologische groenten, fruit, olijven, olijfolie, sott’ olio, honing en ham verkrijgen.

Escursioni

De agriturismo bevindt zich net buiten Castelbuono, een karakteristiek dorpje in het hart van de Madonie. De bergen van de Madonie zijn voor een groot deel beschermd natuurgebied en u kunt er prachtige wandelingen maken. Enkele andere pittoreske plaatsen in de Madonie zijn Petralia Soprana (± 40 minuten), Polizzi Generosa (± 1 uur) en Gangi (± 40 minuten).

Ook beter bekende en interessante plaatsen zijn makkelijk te bereiken, zoals Cefalù (± 30 minuten), Palermo (± 60 minuten), Enna (± 1,5 uur) en Milazzo (± 75 minuten) van waaruit er boten vertrekken naar de Eolische eilanden. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ± 20 minuten rijden.

De luchthavens zijn Palermo (± 60 minuten), Trapani (± 2,5 uur) en Catania (± 2 uur en 15 minuten).

Attività

  • Zwembad (0,8-2,30m x 23m).
  • Wandelen, trekking en mountianbiking.
  • Excursies.
  • Kleine speeltuin.
  • Wijn- en olijfolieproeverijen.
  • Kookcursussen.
  • In het restaurant is wifi.

“We hebben genoten in de mooie tuinen, van het ontbijt, de diners en de omgeving. Ook de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen deze agriturismo aan iedereen aanbevelen.”

123movies