Agriturismo Madonie

Castelbuono (PA) - Sicilië

Kamers en appartementen

De 24 x 2-, 3-of 4-persoonskamers en 4 x 2-kamerappartementen zijn netjes en verzorgd ingericht. Ze liggen verspreid over 4 huizen en zijn voorzien van airconditioning. Sommige kamers liggen op de begane grond en hebben een onafhankelijke ingang vanuit de tuin en sommige kamers hebben een balkon. Buiten is er een gemeenschappelijke tuin voorzien van tafels en stoelen.


21 kamers

21 x 2-, 3-of 4-persoonskamers met eigen badkamer / begane grond, 1e of 2e verdieping / sommige met balkon / airconditioning.

De 17 x 2-, 3- of 4-persoonskamers liggen verspreid over 3 huizen die bij elkaar in de buurt liggen. Onder de kamers zijn 2 familiekamers, bestaande uit 2 x 2-persoonskamers en een gemeenschappelijke badkamer. De overige kamers hebben een eigen badkamer. Een aantal kamers heeft een balkon. Op aanvraag kan er een kleine koelkast in de kamer geplaatst worden.

Een van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamers

Dependance Casalino (op ± 150m)

3 x 3-of 4-persoonskamers met eigen badkamer / begane grond of begane grond en verhoogde verdieping / airconditioning.

3 kamers met eigen badkamer, waarvan 2 met op de verhoogde, open verdieping een klein keukenblok. Er is een gemeenschappelijke woonkamer en een gemeenschappelijk terras. Op aanvraag kan er een kleine koelkast in de kamer geplaatst worden. De dependance ligt op ± 200m van het centrale gedeelte, op een heuvel tegenover het restaurant.

Dependance CasalinoDependance CasalinoDependance CasalinoDependance CasalinoDependance CasalinoDependance Casalino

2 x Standaard Appartementen

2-kamerappartementen standaard voor 2-4 personen / 36,5m² / begane grond / terras / airconditioning.

Een woonkamer met keukenblok en 1-persoonsdivanbed; 1 x 2-persoonskamer; een extra bed en een badkamer. De appartementen hebben een klein terras en een deur tussen de woon- en slaapkamer. Voorzien van tv.

Een van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementen

2 x Superior Appartementen

2-kamerappartementen voor 2-4 personen / 36,5m² / 1e verdieping / terras / airconditioning.

Een woonkamer met keukenblok en 1-persoonsdivanbed; 1 x 2-persoonskamer; een extra bed en een badkamer. Deze appartementen hebben een groter terras met een weidser uitzicht dan de Standaard appartementen, maar geen deur tussen de woon- en slaapkamer. Voorzien van tv. Ze liggen op de 1e verdieping hebben, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, komt u gelijkvloers binnen.

Een van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementenEen van de appartementen