agriturismo campania

Agriturismo Campania boeken

Onze Agriturismo Campania is dé plek waar u moet zijn! Agriturismo Campania is een prachtig mooi stukje van Italië. Hier proeft u de Italiaanse sferen, zeker in dit veelzijdige deel van Italië. Wij hebben voor u de mooiste Agriturismo Campania bezocht en daaruit een mooie selectie gemaakt die wij u aanbieden. Wij bezoeken onze aangeboden accommodaties zelf, zodat wij een goed beeld hebben van wat wij u aanbieden. Hierdoor weten wij ook alle ins en outs van de accommodatie en van het desbetreffende plekje. Agriturismo Campania beschouwen wij als één van onze favorieten.

Bekijk direct al onze accommodaties in Campania!

Campanië is een veelzijdige regio. Één van de bekendste steden is het altijd drukke, maar kleurrijke Napels. Naast de hoofdstad Napels zijn er ook andere zeer bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Romeinse opgravingen bij Pompeï en de vulkaan de Vesuvius. Ook het Koninklijk Paleis in Caserta en het middeleeuwse plaatsje Caserta Vecchia zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Tot de streek Campanië behoren ook de pittoreske eilanden Capri, Ischia en Procida. Wij adviseren u om in het voorjaar of in het najaar naar Campanië af te reizen. In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 °C. 

Agriturismo Campania boeken bij Gigi Travel

Gigi Travel is in 2002 opgericht vanuit onze grote passie voor Italië. Doordat wij veel van Italië hebben gezien, hebben wij veel ervaringen en kennis opgedaan van dit mooie land. Wij hebben in de loop van de jaren goede contacten opgebouwd. Dit is de aanleiding geweest om met veel enthousiasme een reisorganisatie op te zetten, gespecialiseerd in agriturismo in Italië. Onze passie is Italië! Wij willen dit graag met u delen. Onze kennis en ervaringen hebben wij in onze reisorganisatie gestopt en zo hopen wij dat ook u verliefd wordt op Italië. Wij hebben alle accommodaties vooraf bezocht en uitgebreid bekeken, waarna we ze zorgvuldig geselecteerd hebben. Hierbij is de nadruk gelegd op de kleinschaligheid, inrichting, de omgeving, de faciliteiten van de woning en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Wij willen u bekend maken met al het moois wat Italië u te bieden heeft!  Bent u net zo enthousiast geworden als wij over dit prachtige land en heeft u interesse in onze Agriturismo Campania? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Voor vragen of voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Bij Gigi Travel bent u aan het juiste adres voor uw vakanties in Italië.