agriturismo le marche

Agriturismo Le Marche boeken?

Bent u op zoek naar een Agriturismo Le Marche? Bij Gigi Travel hebben wij een groot aanbod in landelijke accommodaties in de omgeving van Le Marche. Onze Agriturismo Le Marche hebben wij met zorg voor u uitgezocht. Al onze Agriturismo Le Marche zijn persoonlijk door ons geselecteerd en bezocht. Wij weten hierdoor precies wat wij u aanbieden en in wat voor gebied of streek u terecht komt. Le Marche is een stukje ongerept Italië dat tussen de Apennijnen en de Adriatische kust ligt. De Adriatische kustlijn bestaat uit mooie, lange zandstranden. Onder Ancona ligt de Monte Conero, een natuurreservaat met de mooiste kliffen van Le Marche. Agriturismo Le Marche kan u veel bieden. Le Marche kent een mild klimaat. Het voorjaar en het najaar zijn de beste perioden voor een bezoek aan dit mooie gebied. In de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen.

Bekijk direct al onze accommodaties in Le Marche!

Agriturismo Le Marche boeken bij Gigi Travel

Gigi Travel zorgt ervoor dat zij zelf alle locaties bezocht hebben alvorens de accommodaties op de website worden aangeboden.  Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. U kunt bij ons terecht voor een reservering van uw accommodatie, maar ook voor het samenstellen van een rondreis of van een groepsreis. Gigi Travel is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Reserveren van uw vakantie kan bij ons telefonisch of via de e-mail. De reis is definitief geboekt als u schriftelijk of telefonisch de voor de inschrijving noodzakelijke gegevens aan ons heeft doorgegeven.

Agriturismo Le Marche boeken zonder reserveringskosten

Bij Gigi Travel betaalt u geen reserveringskosten in tegenstelling tot de meeste bekende reisorganisaties. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Wij zijn een reisorganisatie met grote passie voor Italië en wij willen u dit ook graag laten ervaren. Al sinds 2002 zijn wij een betrouwbaar adres voor uw vakanties naar het mooie Italië. Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk en zo houden wij korte lijntjes met u en met onze contactpersonen in onze accommodaties. Wij hebben al onze accommodaties voor u zorgvuldig geselecteerd. Wij willen u de allermooiste gebieden van Italië laten zien en beleven. Bent u enthousiast geworden over onze aangeboden diensten? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek, dit kan telefonisch of per e-mail.