Telefoon: (+31)(0)416 69 66 05
E-mail: info@gigitravel.nl
Website: www.gigitravel.nl

Piemonte en Ligurië Exclusief - rondreis

8-daagse rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief maakt u kennis met een exclusieve accommodatie bij een kasteel op de top van een heuvel in Piemonte. Vervolgens gaat u naar een Albergo Diffuso in een piepklein plaatsje in Ligurië.

1-4 » Castello di Gabiano - exclusieve accommodatie in Piemonte, in de Monferrato

Castello di Gabiano is een exclusieve accommodatie in Piemonte, in de Monferrato. Het kasteel ligt op ongeveer 300m hoogte op de top van een heuvel, aan de voet van de Alpen en wordt omgeven door de wijngaarden van de Monferrato. Castello di Gabiano is bekend vanwege de kwaliteit en de uniekheid van haar wijnen.

De agriturismo ligt in de Monferrato, een prachtig gebied met een glooiend heuvellandschap met wijngaarden en kleine historische dorpjes. Te bezoeken zijn onder andere Casale Monferrato (± 30 minuten), Asti (± 45 minuten), Turijn (± 60 minuten), Alba en het kleine pittoreske plaatsje Barolo in het wijngebied le Langhe (± 70 minuten), Acqui Terme (± 75 minuten), Genova (± 90 minuten), Milaan (± 75 minuten) en de meren het Lago d’ Orta en het Lago Maggiore (± 90 minuten).

4-8 » Ligurië - Relais del Maro - Luxe accommodatie in het westen van Ligurië

Na een kleine 3 uur rijden komt u bij de Relais del Maro, een luxe accommodatie in het westen van Ligurië, in de Val di Maro, tussen de bergen en de zee. Het is een Albergo Diffuso: unieke, karakteristieke en luxe kamers en suites in het piepkleine en mooi gelegen plaatsje Borgomaro, waar u tussen de lokale bevolking kunt genieten van het Ligurische leven. Claudio, Piera en hun dochter Elena willen de gasten graag mee laten genieten van het relaxte leven, de rust, de landelijke omgeving, de goede lokale producten, de lekkere restaurants in de buurt, de mooie plaatsjes in de omgeving en de Alpi Ligure en Marittime.

Borgomaro is de centrale plaats aan de voet van de Maro Vallei. Het gebied staat bekend om de olijfolie die afkomstig is uit de Taggiasca-olijf. In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes. Te bezoeken zijn plaatsen aan de kust, zoals Imperia (± 25 minuten), Diano Marina (± 30 minuten), San Bartolomeo en Cervo (± 35 minuten), Andora (± 40 minuten), Laigueglia (± 45 minuten), Alassio (± 50 minuten), Albenga (± 50 minuten), San Lorenzo al Mare (± 35 minuten), Santo Stefano al Mare (± 45 minuten), Riva Ligure (± 45 minuten), Bussana (± 55 minuten), San Remo (± 60 minuten), Ospedaletti (± 60 minuten), Bordighera (± 60 minuten), Vallecrosia, Camporosso Mare (± 60 minuten) en Ventimiglia (± 60 minuten). In de omgeving zijn leuke plaatsjes en mooie valleien en er kunnen er mooie dagtochten gemaakt worden naar de Côte d’ Azur met de bekende plaatsen Nice (± 90 minuten) en Monaco (± 75 minuten) in Frankrijk.

Prezzi

Prijzen van deze individuele rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief zijn afhankelijk van de periode en het aantal personen. Om een indicatie te geven: ze kunnen variëren tussen ± € 384,00 en ± € 772,50 per persoon, op basis van 2 personen op basis van overnachting en ontbijt. Wij zijn hierbij uitgegaan van de standaard kamers. De prijzen zijn exclusief vlucht en exclusief autohuur.

Om u een vrijblijvende offerte te kunnen sturen, zouden wij graag willen weten om hoeveel personen en om welke periode het gaat.

Deze rondreis is slechts een suggestie. Wij kunnen de verblijfsduur en / of accommodaties geheel naar uw wens aanpassen en een rondreis op maat voor u samenstellen.