Telefoon: (+31)(0)416 69 66 05
E-mail: info@gigitravel.nl
Website: www.gigitravel.nl

Umbrië - rondreis Umbrië

10-daagse individuele rondreis door Umbrië

Tijdens deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Umbrië verblijft u op 3 verschillende agriturismi in het noorden, midden en zuiden van Umbrië. Deze rondreis is geschikt voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Dag 1-4 » Noord-Umbrië: La Cerqua - gastvrije agriturismo in Noord-Umbrië

La Cerqua, een agriturismo in het noorden van Umbrië, is prachtig en rustig gelegen op 650m hoogte, op een paar kilometer afstand van het middeleeuwse plaatsje Pietralunga. De structuren hebben ooit deel uitgemaakt van een klooster uit de 14e-eeuw. U bent hier te gast bij de vriendelijke Gino en zijn vrouw Silvana.

U kunt naar onder andere Gubbio (± 40 minuten), Città di Castello (± 40 minuten), Perugia (± 60 minuten), Assisi (± 60 minuten), Spoleto (± 75 minuten) en Todi (± 75 minuten). Natuurliefhebbers kunnen ten oosten van de agriturismo naar de Monte Catria en iets zuidelijker daarvan naar het regionale park Monte Cucco. Maar ook de directe omgeving is geschikt voor lange tochten te voet, per paard of per mountainbike.

Dag 4-7 » Midden-Umbrië: Agriturismo Assisi - traditionele agriturismo in Umbrië, bij Assisi

U arriveert na ongeveer een uur rijden bij deze agriturismo in Midden-Umbrië, op slechts 10 minuten rijden van Assisi. Het is een traditionele, gezellige en zeer gastvrije agriturismo met een uitzicht op de beneden gelegen vallei dat reikt tot Perugia en Spoleto. Op het landgoed hebben ze olijfbomen, fruitbomen en truffels.

U kunt naar Assisi (± 10 minuten), Spoleto (± 30 minuten), Perugia (± 30 minuten), Città di Castello (± 45 minuten), Todi (± 45 minuten), Gubbio (± 60 minuten), Norcia (± 75 minuten) en Orvieto (± 75 minuten). Malvarina ligt aan de voet van de Subasio berg waardoor de directe omgeving bij uitstek geschikt is voor wandelen, paardrijden en mountainbiken.

Dag 7-10 » Zuidoost-Umbrië: Agriturismo Orvieto - hele mooie agriturismo in Umbrië, vlakbij Orvieto

Na ± 75 minuten arriveert u bij Agriturismo Orvieto, gelegen op een heuveltop in een prachtig Umbrisch landschap, in de omgeving van Orvieto. Er is een weids uitzicht over groene valleien en weides. Op het landgoed van meer dan 250ha zijn onder andere wijngaarden die goed zijn voor de productie van de Orvieto Classico DOC en Umbria Rosso IGT.


U kunt naar onder andere Orvieto (± 25 minuten), Cività di Bagnoregio (± 45 minuten), Todi (± 50 minuten), Perugia (± 60 minuten), Città della Pieve (± 60 minuten), Assisi (± 75 minuten), Montepulciano (± 75 minuten), Gubbio (± 75 minuten), Pienza (± 75 minuten), Arezzo (± 75 minuten), Cortona (± 75 minuten), het meer van Bolsena (± 45 minuten) en het Trasimeense meer (± 75 minuten). Verder ligt de borgo deels in het natuurreservaat Monte Peglia.

Prezzi

Prijzen van deze individuele rondreis door Umbrië zijn afhankelijk van de periode en het aantal personen. Om een indicatie te geven: ze kunnen variëren tussen ± € 502,50 en ± € 555,00 per persoon, op basis van 2 personen, op basis van B&B. Wij zijn hierbij uitgegaan van de standaard kamers.

De prijzen zijn exclusief vlucht en exclusief autohuur.