Liguria en Toscana - rondreis Ligurië en Toscane

15-daagse individuele rondreis Ligurië en Toscane

rondreis in Liguria en Toscana - rondreis Ligurië en Toscanerondreis in Liguria en Toscana - rondreis Ligurië en Toscanerondreis in Liguria en Toscana - rondreis Ligurië en Toscanerondreis in Liguria en Toscana - rondreis Ligurië en Toscane

Deze individuele rondreis langs agriturismi in Ligurië en Toscane van 15 dagen / 14 nachten begint aan de Ligurische kust en gaat dan via het prachtige Toscaanse heuvellandschap bij Volterra naar het oosten van Toscane, tussen Florence en Arezzo. In juli en augustus is alleen een combinatie van 3 van de 4 accommodaties mogelijk, omdat Golfo dei Poeti dan een minimum verblijf van een week vraagt.

Dag 1-4 » Ligurië: Gnocchi - agriturismo aan de Ligurische kust bij Santa Margherita

Gnocchi is een agriturismo bij Santa Margherita Ligure, op een terrasvormig landgoed, aan de Ligurische kust. De agriturismo steekt als een balkon uit over Santa Margherita Ligure, met een prachtig panorama: aan de ene kant kijkt u uit over de azuurblauwe Golf van Tigullio en aan de andere kant ziet u de berg van Portofino. Roberto Gnocchi, heeft hier op zijn 3 ha landgoed met voornamelijk olijfbomen en groente, een mooie agriturismo gerealiseerd en zorgt goed voor zijn gasten.

De agriturismi ligt op ± 3,5 km het centrum van Santa Margherita Ligure, gelegen tussen Rapallo en Portofino. Vanaf de agriturismo kunt u over een pad in 20 minuten te voet de kust bereiken. Vanuit Portofino (± 15 minuten) kunt u per boot of wandelend een bezoek brengen aan de benedictijnenabdij San Fruttuoso di Capodimonte. Andere plaatsen om te bezoeken zijn onder andere de hoofdstad Genova (± 30 minuten), Chiavari (± 20 minuten), Sestri Levante (± 30 minuten), de Cinque Terre (± 45 minuten) en Pisa en Lucca (± 90 minuten).

 • Klik voor meer informatie over Gnocchi.
 • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
 • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.

Dag 4-7 » Ligurië: Golfo dei Poeti - agriturismo in de buurt van de Ligurische kust bij La Spezia

Vanaf Gnocchi is het ± 60 minuten rijden naar Golfo dei Poeti, een agriturismo in de buurt van de Ligurische kust bij La Spezia. Met een prachtig uitzicht over de Golfo dei Poeti en La Spezia, ligt deze agriturismo op 170m hoogte op een heuvel.

U proeft hier het authentieke en natuurlijke Liguria op slechts een korte afstand van deze levendige stad. U kunt naar onder andere het strand in Lerici (± 20 minuten), Portovenere (± 35 minuten), de Cinque Terre (± 45 minuten), Sestri Levante (± 45 minuten), Pisa en Lucca (± 60 minuten), Forte dei Marmi (± 35 minuten) en Viareggio (± 45 minuten).

 • Klik voor meer informatie over Golfo dei Poeti.
 • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
 • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.

Dag 7-11 » Toscane: Il Mulinaccio - agriturismo in Toscane nabij Volterra

Na ± 2 uur rijden komt u bij agriturismo Il Mulinaccio in Toscane, nabij Volterra, te midden van het typische Toscaanse heuvellandschap. Alessio en zijn moeder Maria willen hun passie voor de mooie omgeving en het landelijke Toscaanse leven, graag delen met hun gasten.

U kunt naar onder andere Volterra (± 20 minuten), San Gimignano (± 40 minuten), Siena (± 60 minuten), Florence (± 90 minuten), Pisa (± 75 minuten), Lucca (± 90 minuten) en naar de kustplaatsen Vada en Cecina Mare (± 45 minuten), Castiglioncello (± 50 minuten) en Baratti en Populonia (± 90 minuten).

 • Klik voor meer informatie over Il Mulinaccio.
 • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
 • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.

Dag 11-15 » Toscane: Il Canto del Maggio - agriturismo tussen Florence en Arezzo

Na ± 1 uur en 45 minuten rijden arriveert u bij Il Canto del Maggio, een agriturismo tussen Florence en Arezzo. U bent hier te gast in een piepklein, gastvrij dorpje op een heuvel tussen Florence en Arezzo waar u zeer hartelijk wordt ontvangen door Simona, haar vader Mauro en haar moeder Rosy.

U kunt naar onder andere Arezzo (± 30 minuten), Florence (± 40 minuten), Sansepolcro (± 60 minuten), Rapolano Terme (± 60 minuten), Siena (± 70 minuten) en Pisa en Lucca (± 75 minuten). U kunt ook prachtige tochten maken door de Chiantistreek en wandel - en fietsliefhebbers kunnen naar het Pratomagno massief en de bossen van Vallombrosa en Casentino.

 • Klik voor meer informatie over Il Canto del Maggio.
 • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
 • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.