Sardinië - rondreis Noord-, Oost- en Midden-Sardinië

13-daagse rondreis Noord-, Oost- en Midden-Sardinië

rondreis in Sardinië - rondreis Noord-, Oost- en Midden-Sardiniërondreis in Sardinië - rondreis Noord-, Oost- en Midden-Sardiniërondreis in Sardinië - rondreis Noord-, Oost- en Midden-Sardiniërondreis in Sardinië - rondreis Noord-, Oost- en Midden-Sardinië

Tijdens 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis Sardinië bezoekt u 3 verschillende, mooie accommodaties op Sardinië, in het noordoosten, het oosten en in de binnenlanden van Sardinië. Het is een ideale combinatie om kennis te maken met de cultuur en natuur van Sardinië.

1-5 » Sardinië: Tenuta Pilastru - mooie, landelijke accommodatie op Sardinië, vlakbij de Costa Smeralda

Tenuta Pilastru ligt in een prachtige, landelijke omgeving, waarin u in elk seizoen andere kleuren, geuren en geluiden beleefd. Het is geen verhaal maar werkelijkheid waar de eigenaren van genoten en deze werkelijkheid willen zij nu graag met hun gasten delen. Op het 150 ha landgoed staan wijngaarden en koeien.

Op ± 15 tot ± 30 minuten rijden liggen diverse plaatsen van de Costa Smeralda en de directe omgeving is rijk aan een bijzondere archeologische vindplaatsen. Verder kunt u naar onder andere Arzachena (± 5 minuten), San Pantaleo (± 15 minuten), Luogosanto (± 25 minuten), Santa Teresa di Gallura (± 45 minuten), Aggius (± 50 minuten) en Tempio Pausania (± 60 minuten). Vanuit Palau (± 20 minuten) vetrekken er boten naar Isola Maddalena. Meer info over deze accommodatie (opent in een nieuw venster)

5-9 » Sardinië: Anticos Palathos - Suites dichtbij de zee op Sardinië, aan de oostkust, in Orosei

Na ± 1 uur en 45 minuten rijden komt u bij Antico Palathos, gelegen tussen de bergen en de zee, in de levendige plaats Orosei. Het is een 18e-eeuws paleis volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig gastenverblijf, op het centrale plein van het historische centrum.

Orosei ligt bij de Golfo di Orosei waar mooie, ongerepte stranden zijn en spectaculaire baaien en grotten. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op ± 2 km en hier kunt u te voet of op de fiets naar toe. Ten zuidoosten van Orosei ligt de Barbagia, een ongerept berggebied dat tot één van de dunst bevolkte gebieden van Europa behoort en waar de oorspronkelijke cultuur, tradities en natuur in stand zijn gebleven. Verder kunt u naar Dorgali (± 30 minuten) met in de buurt de Grotte di Ispinigoli en Su Gorroppu, de diepste kloof van Europa, het nuraghedorp Serra Orios (± 30 minuten), de tomba dei giganti S' Ena e Thomes (± 40 minuten), Orgosolo (± 60 minuten) en het authentieke Nuoro (± 50 minuten). Meer info over deze accommodatie (opent in een nieuw venster)

9-13 » Sardinië: Mandra Edera - mooie accommodatie in de binnenlanden van Sardinië

Na ± 75 minuten rijden komt u bij Mandra Edera, een tenuta gelegen op een hoogvlakte tussen de toppen van de Montiferra en de stranden van Oristano. Het ligt in een park met eeuwenoude eikenbomen en stenen en rotsen die naar de prehistorie verwijzen en wordt omgeven door weilanden en prachtige landschappen. De paarden lopen hier vrij rond.

U kunt naar onder andere Abbasanta met in de buurt de Nuraghe Losa (± 10 minuten), Milis (± 20 minuten), stranden bij de Golf van Oristano (van ± 40 tot ± 60 minuten), de Valle dei Nuraghi (± 40 minuten), Su Nuraxi (± 75 minuten), Nuoro (± 45 minuten), Alghero (± 90 minuten) en Cagliari (± 90 minuten). Meer info over deze accommodatie (opent in een nieuw venster)