Umbrië Exclusief - rondreis Umbrië Exclusief

8-daagse individuele rondreis Umbrië Exclusief

rondreis in Umbrië Exclusief - rondreis Umbrië Exclusiefrondreis in Umbrië Exclusief - rondreis Umbrië Exclusiefrondreis in Umbrië Exclusief - rondreis Umbrië Exclusiefrondreis in Umbrië Exclusief - rondreis Umbrië Exclusief

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Umbrië Exclusief maakt u kennis met 2 exclusieve accommodaties in Umbrië, te midden van een prachtig Umbrisch landschap en op een steenworp afstand van diverse interessante plaatsen.

1-5 » Borgo della Marmotta - exclusieve accommodatie in het zuidoosten van Umbrië nabij Spoleto

Borgo della Marmotta is een exclusieve accommodatie in het zuidoosten van Umbrië nabij Spoleto. De borgo is prachtig gelegen in een glooiend landschap, net buiten het piepkleine dorpje Poreta. De geschiedenis van borgo gaat terug naar de Middeleeuwen en de huidige eigenaren hebben ook na een grondige renovatie alle charmes van de borgo weten te behouden en zeer mooie gastenverblijven weten te realiseren. U wordt hier gastvrij ontvangen door de eigenaar Filippo of één van de vriendelijke mensen van de receptie die als doel hebben de gasten zich thuis te laten voelen.

Vele plaatsen zijn goed te bereiken zoals Spoleto (± 20 minuten); Trevi (± 20 minuten); Spello (± 25 minuten); Assisi (± 30 minuten); Montefalco, het balkon van Umbria (± 30 minuten); Perugia (± 45 minuten), Norcia en de Valnerina (± 50 minuten); Todi (± 60 minuten); Gubbio (± 75 minuten); Cortona in Toscana (± 75 minuten) en Orvieto (± 90 minuten). Watersportliefhebbers kunnen naar het Lago di Trasimeno (± 50 minuten). Meer info over deze accommodatie (opent in een nieuw venster)

5-8 » Il Cantico della Natura - exclusieve agriturismo nabij het Trasimeense meer

Van Borgo della Marmotta is het een klein uur rijden naar Il Cantico della Natura, een exclusieve agriturismo nabij het Trasimeense meer. Deze agriturismo is prachtig gelegen op een heuvel met uitzicht over het Trasimeense Meer. Toen Francesco en Monica Micci dit landgoed in 1999 voor de eerste keer zagen, waren ze overdonderd door de mooie ligging, de charmes, de kleuren, geuren en sensaties van deze plaats. Door dit contact met het landgoed en een keuze voor een leven met een hoge basiswaarde voor natuur, traditie en spiritualiteit, hebben ze het gekocht en er een prachtige accommodatie van gemaakt. U wordt hier dan ook gastvrij ontvangen door Francesco en Monica en hun personeel.

Il Cantico della Natura ligt op ± 15 minuten van het Trasimeense meer en is een zeer centraal uitgangspunt voor zowel plaatsen in Umbrië als Toscane. In Umbrië kunt u naar:Perugia (± 25 minuten), Assisi (± 35 minuten), Spello (± 35 minuten), Todi (± 45 minuten), Gubbio (± 60 minuten), Città di Castello (± 50 minuten), Spoleto (± 60 minuten), Orvieto (± 75 minuten) en Norcia (± 90 minuten). Rondom het Trasimeense meer ligt een mooi fietspad. In Toscane kunt u bijvoorbeeld naar Cortona (± 40 minuten), Arezzo (± 60 minuten), Siena (± 75 minuten) en Florence (± 90 minuten). Meer info over deze accommodatie (opent in een nieuw venster)