Puglia Exclusief - rondreis Puglia Exclusief

Individuele rondreis langs 4 exclusieve masseria's

rondreis in Puglia Exclusief - rondreis Puglia Exclusiefrondreis in Puglia Exclusief - rondreis Puglia Exclusiefrondreis in Puglia Exclusief - rondreis Puglia Exclusiefrondreis in Puglia Exclusief - rondreis Puglia Exclusief

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Puglia Exclusief, reist u langs 3 exclusieve masseria's. U gaat van het zuiden naar het noordelijke gelegen schiereiland de Gargano.

1-5 » Masseria Salento - gastvrije agriturismo in Zuid-Puglia, in de Salento in de buurt van de kust.

U begint de reis bij Masseria Salento in het zuidelijke puntje van de Salento, tegen de helling van een heuvel met een prachtig panoramisch uitzicht. Bij helder weer reikt het uitzicht zelfs tot aan de Albanese kustlijn. Danilo en Luciana hadden altijd al een liefde voor natuur, dieren, het buitenleven en niet te vergeten de zon en de zee. Met de agriturismo hebben zij van hun droom werkelijkheid gemaakt en zij ontvangen de gasten met veel passie en enthousiasme. Groenten, graan, olijfolie en geitenmelk zijn van eigen productie.

In een paar minuten bent u bij de Adriatische Zee en op slechts 8 km ligt Santa Maria di Leuca, waar de Ionische en de Adriatische Zee samenkomen. De agriturismo ligt net buiten het plaatsje Alessano (± 5 minuten) en u kunt naar Lecce (± 60 minuten), Gallipoli (± 45 minuten), Otranto (± 45 minuten), Santa Cesarea Terme (± 45 minuten), Castro met in de buurt de Grotta Zinzulusa (± 35 minuten), het natuurreservaat le Cesine (± 60 minuten), de oude borgo Ruffano (± 25 minuten), Galatina (± 45 minuten) en u kunt een boottocht maken naar de grotten van Santa Maria di Leuca.

  • Klik voor meer informatie over Masseria Salento.
  • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
  • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.

5-10 » Masseria Murgia - prachtige agriturismo in Puglia, omgeving Castel del Monte

Na ± 2 uur en 45 minuten rijden komt u bij Masseria Murgia, een 18e-eeuwse masseria gelegen op 300m hoogte en omgeven door een landgoed van 190 ha met olijfbomen, wijngaarden en kersen- en amandelbomen. De masseria is een droom die werkelijkheid is geworden voor de zeer gastvrije eigenaar Pietro Petroni. Hij runt de masseria dan ook met veel passie en zorgt goed voor de gasten, samen met zijn partner Agata.

De omgeving is vol borghi, Romaanse kathedralen, kastelen van Federico II di Svevia en natuurparken. Zo kunt u naar Montegrosso (± 10 minuten), Trani (± 30 minuten), Andria (± 20 minuten), Monervino en Molfetta; diverse kastelen van Federico II di Svevia, waaronder Castel del Monte (± 25 minuten) en het kasteel van Barletta (± 30 minuten); de natuurparken alta Murgia (± 20 minuten) en Saline di Margherita di Savoia (± 40 minuten) en het noordoostelijke schiereiland de Parco Nazionale del Gargano (± 75 minuten). Voor de kust kunt u naar Barletta (± 30 minuten).

  • Klik voor meer informatie over Masseria Murgia.
  • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
  • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.

10-15 » Agriturismo Gargano - mooie agriturismo in de Gargano, op ± 500m van de kust

Na ± 2 uur en 15 minuten rijden, arriveert u bij Agriturismo Gargano, een exclusieve masseria in het noorden van Puglia in de Gargano. De masseria is gelegen tussen de kust die in de Garagano voornamelijk uit witte kliffen en grotten bestaat en de Foreste Umbra, op het noordelijke schiereiland en tevens nationaal park de Gargano. Antonella en Francesco Martucci verwelkomen hun gasten in een masseria vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over de kust.

De agriturismo ligt op ± 500m van het strand en op ± 1,5 km van het kustplaatsje Peschici. U kunt wandelen of trektochten maken vanuit bijvoorbeeld Vico del Gargano (± 15 minuten) en vanuit Rodi Garganico (± 25 minuten) vertrekken er boten naar de Trémiti eilanden. Verder kunt u naar onder andere Vieste (± 30 minuten), San Giovanni Rotondo (± 75 minuten), Monte Sant' Angelo (± 75 minuten) en Mattinata (± 75 minuten).

  • Klik voor meer informatie over Agriturismo Gargano.
  • Voor beschikbaarheid en reserveringen: neem contact op met Gigi Travel.
  • Of stuur voor een aanvraag van de hele rondreis een e-mail naar Gigi Travel.