Piemonte en Ligurië Exclusief - rondreis

8-daagse rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief

rondreis in Piemonte en Ligurië Exclusief - rondreisrondreis in Piemonte en Ligurië Exclusief - rondreisrondreis in Piemonte en Ligurië Exclusief - rondreisrondreis in Piemonte en Ligurië Exclusief - rondreis

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief maakt u kennis met een exclusieve accommodatie bij een kasteel op de top van een heuvel in Piemonte. Vervolgens gaat u naar een Albergo Diffuso in een piepklein plaatsje in Ligurië.

1-4 » Castello Monferrato - exclusieve accommodatie in Piemonte, in de Monferrato

Castello Monferrato is een exclusieve accommodatie in Piemonte, in de Monferrato. Het kasteel ligt op ongeveer 300m hoogte op de top van een heuvel, aan de voet van de Alpen en wordt omgeven door de wijngaarden van de Monferrato. Castello Monferrato is bekend vanwege de kwaliteit en de uniekheid van haar wijnen.

De agriturismo ligt in de Monferrato, een prachtig gebied met een glooiend heuvellandschap met wijngaarden en kleine historische dorpjes. Te bezoeken zijn onder andere Casale Monferrato (± 30 minuten), Asti (± 45 minuten), Turijn (± 60 minuten), Alba en het kleine pittoreske plaatsje Barolo in het wijngebied le Langhe (± 70 minuten), Acqui Terme (± 75 minuten), Genova (± 90 minuten), Milaan (± 75 minuten) en de meren het Lago d’ Orta en het Lago Maggiore (± 90 minuten).

  • Klik voor meer informatie over Castello Monferrato.
  • Voor informatie over en beschikbaarheid van deze rondreis: stuur een e-mail naar Gigi Travel.

4-8 » Ligurië - Borgo Ligure - Luxe accommodatie in het westen van Ligurië

Na een kleine 3 uur rijden komt u bij de Borgo Ligure, een luxe accommodatie in het westen van Ligurië, in de Val di Maro, tussen de bergen en de zee. Het is een Albergo Diffuso: unieke, karakteristieke en luxe kamers en suites in het piepkleine en mooi gelegen plaatsje Borgomaro, waar u tussen de lokale bevolking kunt genieten van het Ligurische leven. Claudio, Piera en hun dochter Elena willen de gasten graag mee laten genieten van het relaxte leven, de rust, de landelijke omgeving, de goede lokale producten, de lekkere restaurants in de buurt, de mooie plaatsjes in de omgeving en de Alpi Ligure en Marittime.

In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes. Te bezoeken zijn plaatsen aan de kust, zoals Imperia (± 25 minuten), Diano Marina (± 30 minuten), San Bartolomeo en Cervo (± 35 minuten), Andora (± 40 minuten), Laigueglia (± 45 minuten), Alassio (± 50 minuten), Albenga (± 50 minuten), San Lorenzo al Mare (± 35 minuten), Santo Stefano al Mare (± 45 minuten), Riva Ligure (± 45 minuten), Bussana (± 55 minuten), San Remo (± 60 minuten), Ospedaletti (± 60 minuten), Bordighera (± 60 minuten), Vallecrosia, Camporosso Mare (± 60 minuten) en Ventimiglia (± 60 minuten). In de omgeving zijn leuke plaatsjes en mooie valleien en er kunnen er mooie dagtochten gemaakt worden naar de Côte d’ Azur met de bekende plaatsen Nice (± 90 minuten) en Monaco (± 75 minuten) in Frankrijk.

  • Klik voor meer informatie over Borgo Ligure.
  • Voor informatie over en beschikbaarheid van deze rondreis: stuur een e-mail naar Gigi Travel.