U verblijft 8 dagen / 7 nachten bij agriturismo Ca’ San Sebastiano, in het prachtige gebied van de Monferrato in Piemonte. U gaat tijdens deze week een dag e-biken door het mooie heuvellandschap, een ochtend of middag relaxen in de spa bij de agriturismo, wijnproeven op de agriturismo en u geniet sowieso 2 keer van een 3-gangendiner à-la-carte. Verder kunt u relaxen bij het zwembad en uitstapjes maken naar de plaatsjes in de omgeving.

U verblijft 8 dagen / 7 nachten bij Agriturismo Volterra nabij Volterra. U gaat tijdens deze week op truffeljacht met Daniele, u volgt een kookcursus op de agriturismo bij Mamma Maria, u doet een wijnproeverij bij Alessio en geniet sowieso 2 keer van een diner bij Agriturismo Volterra. Verder heeft u alle tijd om te relaxen bij het zwembad en uitstapjes te maken naar de plaatsjes in de omgeving of naar de kust.

U verblijft 8 dagen / 7 nachten bij agriturismo Fattoria Santa Vittoria, ten zuidoosten van Siena. U gaat tijdens deze week kajakken op een meer, hiken in de omgeving, een krijgt een rondleiding door de wijnkelders en proeft wijn met bijpassende gerechten op de agriturismo. Eventueel uit te breiden met een truffeljacht en/of een kookles op de agriturismo, gebaseerd op een oude graansoort die u zelf maakt en waarvan u vervolgens Pici, Spaghetti alla Chitarra en Ravioli met kaas maakt. Verder is één avond het diner op de agriturismo inbegrepen.

U verblijft 7 dagen / 6 nachten bij agriturismo Ciociara in Lazio, nabij Castro dei Volsci, “uno dei borghi più belli d’Italia”, in het gebied de Ciociara, waar oeroude gebruiken onveranderd zijn gebleven. U brengt de week door met onder andere een bezoek aan een herdersfamilie waar kaas gemaakt wordt, een proeverij van wijn en olijfolie, een kookcursus, wandelen, een picknick, culturele excursies en kennismaking van de heerlijke keuken in lokale restaurants. Het is een geheel verzorgde reis op basis van volpension en inclusief vervoer van en naar de luchthaven en tijdens de uitstapjes.

U verblijft 8 dagen / 7 nachten bij een relais aan de Amalfikust. U gaat tijdens deze week een dagtocht per boot met schipper maken langs de Amalfikust, u volgt een kookcursus bij de accommodatie, u geniet van een welkomstdiner en van een wijnproeverij met gourmet menu. Verder heeft u alle tijd om te relaxen bij het zwembad of aan zee en uitstapjes te maken naar de onder andere de plaatsjes aan de Amalfikust.