Telefoon: (+31)(0)416 69 66 05
E-mail: info@gigitravel.nl
Website: www.gigitravel.nl

Campanië - rondreis Campanië

10-daagse individuele rondreis door Campanië

Tijdens deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Campanië leert u de regio goed kennen. Het noordelijke gedeelte is goed voor een bezoek aan diverse kunststeden, in het centrale gedeelte verblijft u in de buurt van de bekende Amalfikust en in het zuiden verblijft u in het prachtige, rustige, ongerepte Cilento Nationaal park.

Dag 1-4 » Noordwest-Campanië: Masseria GiòSole - agriturismo in Campanië ten noorden van Napels

Masseria GiòSole is een agriturismo ten noorden van Napels, van Alessandro en Francesca Pasca. De agriturismo ligt in een vlakte net buiten Capua. De omgeving is rijk aan kunststeden die zich bevinden in een prachtige landelijke omgeving. Het landgoed van 35 ha bestaat uit fruitbomen en groenten.


Vanuit Capua gaan er regelmatig bussen en treinen naar Napoli. Verder kunt u onder andere naar Caserta (± 25 minuten), de Vesuvius (± 45 minuten) en Pompeï (± 60 minuten).

Dag 4-7 » Midden-Campanië: Astapiana - agriturismo in klooster, tussen de Golf van Napels en de Amalfikust

Na ± 60 minuten rijden arriveert u bij Astapiana, een agriturismo tussen de Golf van Napels en de Amalfikust. Astapiana is gelegen in de bergen bij Vico Equense, op 400m hoogte en op 15 minuten rijden van de kust. In dit voormalig klooster proeft u nog alle sferen van het verleden. U vindt hier absolute rust en heeft een prachtig uitzicht over de bergen, over Capo di Sorrento en over de Golf van Napoli met haar eilanden.

U kunt naar onder andere Golf van Napoli (± 15 minuten), Positano aan de Amalfikust (± 30 minuten), Sorrento (± 30 minuten), Napoli (± 45 minuten), Pompeï (± 40 minuten), de Vesuvius (± 50 minuten), Caserta (± 60 minuten) en Paestum (± 90 minuten. Vanuit Castellammare di Stabia (± 20 minuten) vertrekken er boten naar Capri.

Dag 7-10 » Zuid-Campanië: Albergo Diffuso Cilento - prachtige accommodatie met zeezicht bij de Cilentokust

Na ± 1 uur en 45 minuten rijden komt u bij Albergo Diffuso Cilento, in het historisch centrum van de kustplaats Agropoli, aan de rand van het ongerepte Nationaal Park de Cilento. U wordt hier zeer gastvrij ontvangen door Antonino. Vanaf de verschillende terrassen zijn er prachtige uitzichten, met name tijdens de zonsondergang wanneer duidelijk de contouren te zien zijn van de Golf van Salerno, De Amalfikust en de Cilentokust.

Bij Agropoli begint het vrij rustige en ongerepte Nationaal Park de Cilento.

U kunt in de Cilento naar Castellabate (± 30 minuten), Pisciotta (± 75 minuten), Marina di Pisciotta, Palinuro (± 60 minuten) en Marina di Camerota. Vanuit Agropoli vertrekken er boten naar de Cilentokust, de Amalfikust en Capri. Verder kunt u naar Paestum (± 25 minuten), Velia (± 40 minuten), Vietri sul Mare aan de Amalfikust (± 70 minuten), de Vesuvius (± 75 minuten), Pompeï (± 75 minuten), Napoli (± 90 minuten) en het grootste kartuizerklooster van Italië: la Certosa di Padula (± 90 minuten).

Prezzi

Prijzen van deze rondreis Campanië zijn afhankelijk van de periode en het aantal personen. Om een indicatie te geven: ze kunnen variëren tussen ± € 405,00 en ± € 637,50 per persoon, op basis van 2 personen, op basis van B&B. Wij zijn hierbij uitgegaan van de standaard kamers.

De prijzen zijn exclusief vlucht en exclusief autohuur.