Masseria Giòsole

Capua (CE) - Campanië

Masseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleKamer OlmoMasseria GiosoleMasseria GiosoleKamer LimoneKamer JacarandaAppartement SophoraMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria GiosoleZondag lunchZondag lunchZondag lunchZondag lunchMasseria GiosoleMasseria GiosoleMasseria Giosole


”Prima plek als vertrekpunt om Napels en de omgeving te verkennen!”

Masseria Giòsole - la storia

Masseria Giòsole behoort al 500 jaar toe aan dezelfde familie, dankzij de grote passie van opeenvolgende generaties voor de landbouw en voor de mooie locatie. De baron Alessandro Pasca di Magliano en zijn vrouw Francesca leiden de agriturismo met veel liefde en ze zijn trots op het feit dat het landgoed van generatie op generatie wordt doorgegeven.

De mooie agriturismo ligt 35 km ten noorden van Napoli in een vlakte net buiten Capua. De omgeving is rijk aan kunststeden. Het landgoed van 35 ha bestaat uit fruitbomen en groenten.

 La cucina

Op zondagmiddag is het mogelijk uitgebreid te lunchen op de agriturismo. Italianen uit de hele omgeving komen dan ook naar het restaurant waar traditionele, regionale gerechten worden geserveerd. Verder verkopen ze producten waaronder jam, buffelmozzarella, tomatensaus, sottolio en likeuren.

Voor het diner adviseren ze u bij Masseria GiòSole graag over restaurants in de omgeving.

Escursioni

De agriturismo is ideaal gelegen voor degenen die rust willen combineren met het maken van uitstapjes. Napoli ligt op ± 45 minuten rijden, maar vanuit Capua gaan er ook regelmatig bussen en treinen. Andere interessante plaatsen zijn o.a. Caserta (± 25 minuten); Pompeï (± 60 minuten); de Vesuvius (± 45 minuten) en de Amalfikust met plaatsen als Vietri sul Mare (± 60 minuten), Amalfi (± 90 minuten) en Positano (± 90 minuten).

Maar ook Capua zelf is een interessante plaats met verschillende bezienswaardigheden zoals een kasteel, paleizen en diverse kerken. Enkele kilometers verderop ligt het Etruskisch – Romeinse Santa Maria Capua Vetere met een belangrijk amfitheater en een archeologisch museum.

Attività

  • Zwembad (8x20m).
  • Mountainbiking en wandelen.
  • Tennisbaan, voetbalveld en volleybalveld.
  • Speeltuin.
  • Kook- en aquarelcursussen.
  • Wifi: bij de receptie is wifi.