Fly-drive Italië

Wij adviseren u graag over een fly-drive Italië: naast de bemiddeling in accommodaties, kunnen wij voor u ook bemiddelen bij de autohuur. Verder geven wij u graag een goed advies over de verschillende mogelijkheden voor de vlucht.

 Sunny Cars

Sicilia
Sicilia

Een groot aantal accommodaties is landelijk gelegen, op plaatsen waar nauwelijks verbindingen zijn met het openbaar vervoer. Gigi Travel bemiddelt daarom graag voor u in uw autohuur. De autohuur loopt via Sunny Cars. Sunny Cars is een bemiddelaar en partners waarmee zij samenwerken zijn autoverhuurbedrijven waaronder Hertz, Auto Europa en Locauto Rent.

Het voordeel van Sunny Cars is dat zij werken met een all-in pakket waarbij alles is inbegrepen en u geen extra toeslagen heeft. Met aanvullende servicepakketten kunt u de auto verder op maat maken.

 All-in-pakket

De tarieven kunnen sterk verschillen per partner, per afhaallocatie, per periode en per moment van reservering. Indien u ons de datum, plaats en tijdstip van ophalen en inleveren doorgeeft, geven wij u de exacte tarieven door. De tarieven zijn inclusief:

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
(WA/BA) Deze verzekering dekt de schade die aan derden wordt toegebracht. De dekking is meestal onbeperkt, maar op bestemmingen waar de lokale dekking niet voldoende is, sluit Sunny Cars een aanvullende WA-/BA-verzekering af met een dekking tot € 7,5 miljoen.

Collision Damage Waiver (CDW)
Deze verzekering dekt schade aan eigen huurauto die door eigen schuld veroorzaakt is. Bij Sunny Cars is dit altijd inbegrepen zonder eigen risico.

Theft Protection (TP)
Deze verzekering dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Dit geldt niet voor onderdelen van de auto en spullen die in de auto liggen. Bij Sunny Cars is deze verzekering altijd inbegrepen zonder eigen risico.

Glas-banden-bodem- en dakschadedekking
Sunny Cars vergoedt deze kosten volledig. U dient wel ter plaatse het schadebedrag te betalen. Eenmaal thuis kunt u dit terug claimen, mits aan de voorwaarden is voldaan.

Geen eigen risico
Indien er op een bestemming lokaal nog een eigen risico geldt, neemt Sunny Cars dit voor haar rekening. Heeft u schade, dan dient u ter plaatse het eigen risicobedrag te betalen. Eenmaal thuis kunt u dit terug claimen, mits aan de voorwaarden is voldaan.

Ongelimiteerd aantal kilometers
De prijzen zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers.

Luchthaven afleveringskosten
Toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen voor het gebruik van de faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Via Sunny Cars bent u goed verzekerd, echter het kan zijn dat er ter plaatse een Roadside Service Plan wordt aangeboden. Dit is een vrijwillige verzekering en dekt zaken die meestal het gevolg van onachtzaamheid zijn, zoals vervanging van de autosleutel, handeling vervangen van de band, hulp bij een lege accu en buitengesloten zijn van het voertuig. Daarnaast dekt het een aantal zaken die reeds door Sunny Cars zijn gedekt, zoals vervanging van de ruit bij schade niet door schuld van de bestuurder, lekke band en sleepkosten.

 Servicepakketten

Met aanvullende servicepakketten kunt u de auto verder op maat maken. U kunt bovendien ook op tankregeling selecteren. Lokale verhuurders hanteren immers vaak verschillende tankregelingen. Hierbij een overzicht van de servicepakketten:

FF tank full-full (ophalen en inleveren met een volle tank)
FE tank full-empty (ophalen met een volle tank en inleveren met een lege tank, afrekening ter plaatse)
FP tank full paid (ophalen met een volle tank en inleveren met een lege tank, eerste tank in huursom)
AD inclusief 1 extra bestuurder
GP inclusief navigatie / GPS
QC Quick Check-In (snellere service om de auto op te halen)
UA under age pakket – bestuurder jonger dan 25 jaar / afkoop minimumleeftijd tot 21 jaar
WT winterbanden inclusief

Tegen een lokaal te betalen toeslag, kan tevens het volgende geregeld worden:
Kinderzitje
Adresaflevering
One Way

 Belangrijk bij het ophalen van de huurauto

Bij het ophalen van de huurauto dient u dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, een geldig paspoort en een credit card op bestuurdersnaam voor de borg. Tegenwoordig wordt vaak wordt een pincode gevraagd bij de credit card.

Sunny Cars is een bemiddelaar in autohuur en daarom dient u ter plaatse het uiteindelijke autohuurcontract te tekenen dat wordt aangegaan tussen de huurder en de partner.