Liked by Roberto & Jeannine

Roberto & Jeannine

 Nieuw vanaf 2022: boek bij een aantal accommodaties rechtstreeks bij de eigenaren

Vanaf 2022 brengen wij u voor een aantal accommodaties in Noord- en Midden-Italië direct in contact met de eigenaren en hun online boekingssysteem, indien ze deze hebben. De eigenaren geven u de up-to-date beschikbaarheid en u boekt vervolgens rechtstreeks bij hen. Hierbij zijn de reserveringsvoorwaarden van de betreffende accommodatie van toepassing. Deze worden bij reservering vermeld, of ze staan elders op de website van de accommodatie, of ze zijn op te vragen bij de eigenaren.

Andere accommodaties geven er nog de voorkeur de reserveringen via Gigi Travel te laten lopen en dat doen wij dan ook nog graag voor ze. Als u bij een bepaalde accommodatie op "contact", "beschikbaarheid", of "boek online" klikt, krijgt u vanzelf te zien of de aanvraag rechtstreeks naar de eigenaren gaat, of dat de reservering via Gigi Travel loopt.

Zowel de rechtstreeks te boeken accommodaties als de accommodaties waarvan de reserveringen via Gigi Travel lopen, zijn "liked by Roberto & Jeannine".

Al meer dan 20 jaar ervaring

Wij, Roberto & Jeannine, bezoeken, inspecteren en selecteren sinds 2002 bijzondere agriturismo’s, alberghi diffusi, bed and breakfasts en andere kleinschalige, authentieke accommodaties in Italië die met passie worden gerund. De selectie op onze website bespaart u uren zoeken op het internet.

“Al ga je een week internetten, zulke mooie adresjes met zo’n grote gastvrijheid vind je niet. Elk jaar opnieuw verbazen wij ons over jullie neus voor mooie agriturismi!”

Zorgvuldige selectie van accommodaties in Italië

Wij hebben bijna alle accommodaties persoonlijk bezocht. Ons belangrijkste criteria is: “zouden wij hier zelf een mooie en aangename vakantie hebben?” In de loop der jaren zijn wij hierin steeds kritischer geworden. Wij gaan hierbij voor kwaliteit en gastvrijheid, niet voor kwantiteit en zetten soms een bepaald gebied liever niet op onze website dan dat we een accommodatie plaatsen waar we niet 100% achter staan.

Wij proberen aan de hand van teksten en foto’s zo goed mogelijk de werkelijkheid weer te geven. Onze communicatie en prijslijsten zijn duidelijk, gedetailleerd en volledig, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijk

Bij ons staat persoonlijke benadering voorop. Wij kennen alle eigenaren van de accommodaties persoonlijk en zijn met velen zelfs vrienden geworden. Heeft u zelf een vraag aan ons, een opmerking, of een probleem met bijvoorbeeld de communicatie met een eigenaar, dan staan wij voor u klaar.

“Bij elke agriturismo hoefden wij bij aankomst alleen maar te zeggen dat ze via de website van Gigi Travel hadden gevonden en we werden meteen met open armen ontvangen!”

 Publieke prijzen

Zowel voor de reserveringen die rechtstreeks bij de eigenaren worden gedaan als de reserveringen die via Gigi Travel lopen, worden de publieke prijzen van de accommodaties gehanteerd. Loopt de reservering via Gigi Travel, maar ziet u op een andere boekingssite lagere prijzen, dan vernemen wij dat graag, want dan kunnen wij deze prijs ook bijna altijd hanteren.