Waarom een accommodatie in Italië boeken bij Gigi Travel?

Met Simona

 Sinds 2002 met grote passie en u bespaart tijd

Gigi Travel is al sinds 2002 onze grote passie. Wij doen er alles aan om u het verblijf bij de accommodaties net zo mooi te laten ervaren als wij het zelf hebben ervaren. Met vele eigenaren zijn wij vrienden geworden, zoals met Simona van Il Canto del Maggio, hier op de foto met Jeannine. Doordat wij de eigenaren en de accommodaties kennen, kunnen wij u goed adviseren en makkelijk een reis voor u samenstellen. Het bespaart u uren zoeken op internet.

“Al ga je een week internetten, zulke mooie adresjes met zo’n grote gastvrijheid vind je niet. Elk jaar opnieuw verbazen wij ons over jullie neus voor mooie agriturismi!”

 Persoonlijk

Bij ons staat persoonlijke benadering voorop. Wij kennen alle eigenaren van de accommodaties en hebben rechtstreeks contact met de gasten. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen vervolgens een reis voor u samen die aan deze wensen voldoet.

“Bij elke agriturismo hoefden wij bij aankomst alleen maar te zeggen dat we via Gigi Travel hadden gereserveerd en we werden meteen met open armen ontvangen!”

 Publieke prijzen en geen reserveringskosten

Wij hanteren altijd de publieke prijzen van de accommodaties en brengen geen reserveringskosten in rekening. Ziet u op een andere boekingssite lagere prijzen, dan vernemen wij dat graag, want dan kunnen wij deze prijs ook bijna altijd hanteren. Kortom: voor dezelfde prijs krijgt u meer service.

 Zorgvuldige selectie van accommodaties in Italië

Wij bezoeken alle accommodaties in Italië persoonlijk voordat wij ze aanbieden. Ons belangrijkste criteria is: “zouden wij hier zelf een mooie en aangename vakantie hebben?” In de loop der jaren zijn wij hierin steeds kritischer geworden. Wij gaan hierbij voor kwaliteit, niet voor kwantiteit en bieden soms een bepaald gebied liever niet aan dan dat we een agriturismo aanbieden waar we niet 100% achter staan.

 Duidelijke en snelle communicatie

Wij proberen aan de hand van teksten en foto’s zo goed mogelijk de werkelijkheid weer te geven. Onze communicatie en prijslijsten zijn duidelijk, gedetailleerd en volledig, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt altijd binnen 24 uur een antwoord van ons verwachten. Verder ontvangt u voor vertrek volledige reisbescheiden met aanvullende informatie en een routebeschrijving.

“Wij vinden het ieder jaar weer een gepuzzel en gezoek, leuk om te doen, maar soms ook frustrerend als het niet altijd even snel gaat. Dankzij jouw snelle service zijn we er binnen een week uit. Dank je wel!”

 Beschikbaarheid

De eigenaren kunnen ons vaak nog beschikbaarheid geven, terwijl er op bepaalde boekingssites vermeld staat dat er geen beschikbaarheid meer is. Wij adviseren u dit altijd even bij ons te checken.

 SGR

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, hetgeen extra zekerheid biedt, omdat uw vooruitbetaalde reisgeld gewaarborgd is.

Gastvrije eigenaren!
Gastvrije eigenaren!