Informatie, advies en beschikbaarheid

Toscana - Santa Vittoria
Toscana - Santa Vittoria

Wij hebben alle locaties zelf bezocht en geven u graag een persoonlijk advies. U kunt bij ons terecht voor een reservering van één accommodatie, voor het samenstellen van een rondreis en voor een groepsreis. Wij kunnen ook de vlucht en autohuur voor u regelen.

Voor de beschikbaarheid van de accommodaties moeten wij in de meeste gevallen even contact opnemen met de eigenaar. Meestal krijgen we binnen 24 uur te horen wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bellen of e-mailen voor meer informatie.

 Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Gigi Travel is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 Reisovereenkomst

Wilt u een reservering maken, dan kunt u dat per e-mail of telefonisch doen. De reisovereenkomst is tot stand gekomen indien schriftelijk of telefonisch de voor de inschrijving noodzakelijke gegevens zijn binnengekomen.

 Bevestiging en betaling

Na inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging /factuur van de reisovereenkomst. De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom, te vermeerderen met de eventuele premie van de reis- en /of annuleringsverzekering. De aanbetaling dient direct na ontvangst van de factuur te worden overgemaakt. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de dag van vertrek in het bezit te zijn van Gigi Travel. U krijgt voor de betaling van het restantbedrag geen tussentijdse factuur. Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, dient de gehele reissom direct na ontvangst van de bevestiging te worden voldaan.

Wij brengen geen reserveringskosten in rekening. Indien op uw verzoek wijzigingen dienen te worden aangebracht in een reeds gedane reservering en daaraan kosten verbonden zijn, dan worden deze vooraf door Gigi Travel gecommuniceerd.

 Klachten

Abruzzo - Scanno
Abruzzo - Scanno

Vanzelfsprekend besteden wij de grootst mogelijke zorg aan de uitvoering van onze reizen.

Toch kan het een enkele keer voorkomen dat u door onvoorziene omstandigheden een klacht heeft. Deze dient u dan direct ter plaatse of aan Gigi Travel door te geven teneinde Gigi Travel in de gelegenheid te stellen om ter plaatse dan wel zo spoedig mogelijk tot een redelijke oplossing te komen. Op dat moment kan er vaak wat aan worden gedaan, achteraf is dat niet mogelijk.

 Groepsreizen en incentives

Bij diverse accommodaties is het mogelijk een op maat gemaakt programma samen te stellen voor groepen en incentives. Het programma kan bijvoorbeeld in het teken staan van wijnen, olijfolie, keramiek, de Italiaanse keuken, de Italiaanse taal, paardrijden of een combinatie daarvan. Wij geven u graag een persoonlijk advies!