Informatie, advies en beschikbaarheid

Toscana - Santa Vittoria
Toscana - Santa Vittoria

Wij hebben bijna alle locaties zelf bezocht en geven u graag een persoonlijk advies. U kunt bij ons terecht voor een reservering van en aantal van de accommodaties en voor het samenstellen van een rondreis. Wij kunnen ook de autohuur voor u regelen en adviezen geven voor een vlucht.

Vanaf 2022 brengen wij u voor een aantal accommodaties in Noord- en Midden-Italië direct in contact met de eigenaren en hun online boekingssysteem, indien ze deze hebben. De eigenaren geven u de up-to-date beschikbaarheid en u boekt vervolgens rechtstreeks bij hen. Hierbij zijn de reserveringsvoorwaarden van de betreffende accommodatie van toepassing. Deze worden bij reservering vermeld, of ze staan elders op de website van de accommodatie, of ze zijn op te vragen bij de eigenaren.

Andere accommodaties geven er nog de voorkeur de reserveringen via Gigi Travel te laten lopen en dat doen wij dan ook nog graag voor ze. Als u bij een bepaalde accommodatie op "contact", "beschikbaarheid", of "boek online" klikt, krijgt u vanzelf te zien of de aanvraag rechtstreeks naar de eigenaren gaat, of dat de reservering via Gigi Travel loopt.

 Reisovereenkomst

Wilt u een reservering maken, dan kunt u dat per e-mail of telefonisch doen. De reisovereenkomst is tot stand gekomen indien schriftelijk of telefonisch de voor de inschrijving noodzakelijke gegevens zijn binnengekomen.

 Bevestiging en betaling

Na inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging /factuur van de reisovereenkomst. De aanbetaling bedraagt 30% van de reissom, te vermeerderen met de eventuele premie van de reis- en /of annuleringsverzekering. De aanbetaling dient direct na ontvangst van de factuur te worden overgemaakt. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de dag van vertrek in het bezit te zijn van Gigi Travel. U krijgt voor de betaling van het restantbedrag geen tussentijdse factuur. Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, dient de gehele reissom direct na ontvangst van de bevestiging te worden voldaan.

Wij brengen geen reserveringskosten in rekening. Indien op uw verzoek wijzigingen dienen te worden aangebracht in een reeds gedane reservering en daaraan kosten verbonden zijn, dan worden deze vooraf door Gigi Travel gecommuniceerd.

 Klachten

Abruzzo - Scanno
Abruzzo - Scanno

Vanzelfsprekend besteden wij de grootst mogelijke zorg aan de uitvoering van onze reizen.

Toch kan het een enkele keer voorkomen dat u door onvoorziene omstandigheden een klacht heeft. Deze dient u dan direct ter plaatse of aan Gigi Travel door te geven teneinde Gigi Travel in de gelegenheid te stellen om ter plaatse dan wel zo spoedig mogelijk tot een redelijke oplossing te komen. Op dat moment kan er vaak wat aan worden gedaan, achteraf is dat niet mogelijk.

 Groepsreizen en incentives

Bij diverse accommodaties is het mogelijk een op maat gemaakt programma samen te stellen voor groepen en incentives. Het programma kan bijvoorbeeld in het teken staan van wijnen, olijfolie, keramiek, de Italiaanse keuken, de Italiaanse taal, paardrijden of een combinatie daarvan. Wij geven u graag een persoonlijk advies!