Deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Piemonte en Ligurië, regio's in het noordwesten van Italië, begint bij 2 accommodaties in Piemonte en eindigt bij 2 accommodaties in de buurt van de Ligurische kust.

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief maakt u kennis met een exclusieve accommodatie bij een kasteel op de top van een heuvel in Piemonte. Vervolgens gaat u naar een Albergo Diffuso in een piepklein plaatsje in Ligurië.

Deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Noord-Italië is ideaal voor wie graag in korte tijd verschillende regio's in het noorden wil bezoeken De rondreis gaat door Veneto, Lombardije en Piemonte. U begint in de regio Veneto en reist vervolgens via het Lago d' Iseo naar Piemonte.

Deze 13-daagse / 12 nachten rondreis Veneto, Le Marche, Umbrië en Toscane Exclusief laat u kennis maken met 4 exclusieve accommodaties. U reist van Veneto via de Marken en Umbrië naar Toscane.

Deze individuele rondreis langs agriturismi in Ligurië en Toscane van 15 dagen / 14 nachten begint aan de Ligurische kust en gaat dan via het prachtige Toscaanse heuvellandschap bij Volterra naar het oosten van Toscane, tussen Florence en Arezzo. In juli en augustus is alleen een combinatie van 3 van de 4 accommodaties mogelijk, omdat Golfo dei Poeti dan een minimum verblijf van een week vraagt.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis in Toscane verblijft u bij agriturismi in 4 verschillende gebieden van Toscane. Vanaf alle agriturismi zijn diverse bekende plaatsen goed bereikbaar.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis door Toscane, begint u wat meer richting de kust, nabij Volterra en gaat u vervolgens via een agriturismo ten zuiden van Siena naar de Chiantistreek en eindigt u ten oosten van Florence.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten rondreis Toscane Exclusief bezoekt u 4 exclusieve accommodaties die verspreid liggen in Toscane. U begint bij Pistoia en gaat via de Maremma naar Montepulciano en eindigt in de heuvels van de Chianti Classicostreek.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Toscane, verblijft u in appartementen bij vier verschillende kleinschalige, familiaire agriturismi die tot onze eigen favorieten behoren! In de zomerperiode is deze reis niet mogelijk, omdat twee agriturismi dan een minimum verblijf van een week vragen.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Toscane, Umbrië en Le Marche reist u van een centraal gelegen agriturismo in e Chiantistreek in Toscane via het zuidoosten van Umbrië richting de kust van Le Marche.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Toscane, Umbrië en Lazio, verblijft u in 3 verschillende regio's van Midden-Italië. De agriturismi zijn gunstig gelegen om bekende plaatsen te kunnen bezoeken en te genieten van de natuur in de omgeving.

Tijdens deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Umbrië verblijft u op 3 verschillende agriturismi in het noorden, midden en zuiden van Umbrië. Deze rondreis is geschikt voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Umbrië Exclusief maakt u kennis met 2 exclusieve accommodaties in Umbrië, te midden van een prachtig Umbrisch landschap en op een steenworp afstand van diverse interessante plaatsen.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis Le Marche kunt u kennis maken met verschillende landschappen, waaronder de Monti Sibillini in het westen, een 170 km lang kustgedeelte in het oosten en een glooiend heuvellandschap er tussenin.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis door Le Marche en Abruzzo gaat u eerst naar een agriturismo niet ver van de kust in de Marken en vervolgens via de Abruzzese kust naar een agriturismo in de binnenlanden van Abruzzo.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Lazio en Abruzzo kunt u Rome, diverse Etruskische steden en de kust bezoeken in Lazio. In Abruzzo verblijft u bij natuurpark Velino Sirente en in de buurt van het Nationaal Park de Majella.

Tijdens deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Campanië leert u de regio goed kennen. Het noordelijke gedeelte is goed voor een bezoek aan diverse kunststeden, in het centrale gedeelte verblijft u in de buurt van de bekende Amalfikust en in het zuiden verblijft u in het prachtige, rustige, ongerepte Cilento Nationaal park.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele autorondreis door Zuid-Italië leert u de 3 zuidelijke regio’s Basilicata, Calabrië en Campanië kennen. U verblijft bij 2 agriturismi in de buurt van de kust en bij 2 agriturismi in de binnenlanden.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele autorondreis door Zuid-Italië komt u in de regio’s Campanië, Basilicata en Puglia. U kunt een bezoek brengen aan onder andere de Amalfikust, de Sassi in Matera, de Salento en Trulli vallei.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Puglia Exclusief, reist u langs 4 exclusieve masseria's. U gaat van het zuiden naar het noordelijke gelegen schiereiland de Gargano.

Deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis begint in het westen van Sicilië, bekend vanwege onder andere de zoutwinning in de buurt van Trapani. Vervolgens gaat u via de prachtige binnenlanden naar de oostkust in de buurt Siracusa.

Deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis West- en Midden-Sicilië begint in de buurt van de witte stranden en kristalheldere zee van San Vito lo Capo. Vervolgens verblijft u ten zuiden van Palermo en gaat u via de mooie binnenlanden richting Selinunte in het zuidwesten.

U begint deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis in het oosten in de buurt van Siracusa. Vervolgens gaat u richting Taormina, met uitzicht op de Etna. Via de binnenlanden in de buurt van Enna gaat u tenslotte richting de Madonie, in de buurt van de noordkust.