Deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Piemonte en Ligurië, regio's in het noordwesten van Italië, begint bij 2 accommodaties in Piemonte en eindigt bij 2 accommodaties in de buurt van de Ligurische kust.

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Piemonte en Ligurië Exclusief maakt u kennis met een exclusieve accommodatie bij een kasteel op de top van een heuvel in Piemonte. Vervolgens gaat u naar een Albergo Diffuso in een piepklein plaatsje in Ligurië.

Deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Noord-Italië is ideaal voor wie graag in korte tijd verschillende regio's in het noorden wil bezoeken. De rondreis gaat door Veneto, Lombardije en Piemonte. U begint in de regio Veneto en reist vervolgens via het Lago d' Iseo naar Piemonte.

Deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Trentino-Zuid-Tirol, Le Marche, Umbrië en Toscane laat u kennis maken met 4 accommodaties. U reist van Trentino-Zuid-Tirol via de Marken en Umbrië naar Toscane.

Deze 13-daagse / 12 nachten rondreis Veneto, Le Marche, Umbrië en Toscane Exclusief laat u kennis maken met 4 exclusieve accommodaties. U reist van Veneto via de Marken en Umbrië naar Toscane.

Deze individuele rondreis langs agriturismi in Ligurië en Toscane van 15 dagen / 14 nachten begint aan de Ligurische kust en gaat dan via het prachtige Toscaanse heuvellandschap bij Volterra naar het oosten van Toscane, tussen Florence en Arezzo.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Toscane, verblijft u bij drie verschillende kleinschalige, familiaire agriturismi die tot onze eigen favorieten behoren!

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten rondreis Toscane en Umbrië Exclusief bezoekt u 3 exclusieve accommodaties in Toscane en Umbrië. Ze zijn luxe vanwege de uitstraling en/of vanwege de faciliteiten en/of vanwege de service.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Zuid-Toscane, Umbrië en De Marken reist u van een agriturismo ten zuiden van Siena, in de Maremma via een agriturismo in de buurt van Orvieto in Umbrië, naar de binnenlanden van De Marken. Alle drie de agriturismi liggen in een prachtig landschap.

Tijdens deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Umbrië verblijft u op 3 verschillende agriturismi in het noorden, midden en zuiden van Umbrië. Deze rondreis is geschikt voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Tijdens deze 8-daagse / 7 nachten individuele rondreis Umbrië Exclusief maakt u kennis met 2 exclusieve accommodaties in Umbrië, te midden van een prachtig Umbrisch landschap en op een steenworp afstand van diverse interessante plaatsen.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Toscane, Umbrië en Lazio, verblijft u bij een centraal gelegen agriturismo in Umbrië en bij 2 agriturismi in Lazio. De accommodaties zijn gunstig gelegen om bekende plaatsen te kunnen bezoeken en te genieten van de natuur in de omgeving.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis Le Marche kunt u kennis maken met verschillende landschappen, waaronder de Monti Sibillini in het westen, een 170 km lang kustgedeelte in het oosten en een glooiend heuvellandschap er tussenin.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis door Le Marche en Abruzzo gaat u eerst naar een agriturismo niet ver van de kust in de Marken en vervolgens via de Abruzzese kust naar een agriturismo in de binnenlanden van Abruzzo.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis door Lazio, Molise en Abruzzo, verblijft u in 3 prachtige, vrij onbekende gebieden, waar oude tradities in ere worden gehouden. Dit is een rondreis door het authentieke, ongerepte en gastvrije Italië!

Tijdens deze 10-daagse / 9 nachten individuele rondreis door Campanië leert u de regio goed kennen. Het noordelijke gedeelte is goed voor een bezoek aan diverse kunststeden, in het centrale gedeelte verblijft u in de buurt van de bekende Amalfikust en in het zuiden verblijft u in het prachtige, rustige, ongerepte Cilento Nationaal park.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele autorondreis door Zuid-Italië leert u de 3 zuidelijke regio’s Basilicata, Calabrië en Campanië kennen. U verblijft bij 2 agriturismi in de buurt van de kust en bij 2 agriturismi in de binnenlanden.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele autorondreis door Zuid-Italië komt u in de regio’s Campanië, Basilicata en Puglia. U kunt een bezoek brengen aan onder andere de Amalfikust, de Sassi in Matera, de Salento en Trulli vallei. In juli en augustus moeten wij het reisschema aanpassen, want Tenuta Deserto vraagt dan een minimum verblijf van een week.

Tijdens deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis door Zuid-Italië verblijft u bij 2 verschillende Albergo Diffuso's en 1 B&B in de regio’s Campanië en Puglia. U begint in de regio Campanië bij de vrij onbekende Cilentokust. Vervolgens gaat u naar een B&B vlakbij zee, in de Salento in Puglia. Tenslotte gaat u naar een luxe Albergo Diffuso in Locorotondo, één van de mooiste borghi van Italië.

Tijdens deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Puglia Exclusief, reist u langs 3 exclusieve masseria's. U gaat van de zuidelijk gelegen Salento naar het noordelijke gelegen schiereiland de Gargano.

Deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis begint in het zuidwesten van Sicilië, in de buurt van de opgravingen bij Selinunte. Vervolgens gaat u richting Palermo en via de prachtige binnenlanden naar de oostkust in de buurt Siracusa.

Deze 9-daagse / 8 nachten individuele rondreis Sicilië Exclusief is een combinatie van een luxe agriturismo in Zuid-Sicilië, nabij Agrigento, en een luxe Country House in Oost-Sicilië. Het is een ideale mix van interessante bezienswaardigheden bezoeken en heerlijk tot rust komen bij luxe accommodaties.

Deze 15-daagse / 14 nachten individuele rondreis Sicilië Exclusief is een combinatie van een luxe agriturismo ten zuiden van Palermo, een luxe agriturismo in Zuid-Sicilië, nabij Agrigento, en een luxe Country House in Oost-Sicilië. Het is een ideale mix van interessante bezienswaardigheden bezoeken en heerlijk tot rust komen bij luxe accommodaties.

Deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis Sicilië begint ten zuiden van Palermo. Vervolgens gaat u richting Selinunte en u eindigt in de buurt van de witte stranden en kristalheldere zee van San Vito lo Capo.

U begint deze 13-daagse / 12 nachten individuele rondreis Sicilië in het oosten in de buurt van Siracusa. Vervolgens gaat u richting Taormina, met uitzicht op de Etna. Tenslotte gaat u naar de binnenlanden, in de buurt van Enna.

Tijdens 11-daagse / 10 nachten individuele rondreis Sardinië bezoekt u 2 verschillende, mooie accommodaties op Sardinië, in het noordoosten en in het oosten, dichtbij de kust. Het is een ideale combinatie om kennis te maken met de cultuur en natuur van Sardinië.