Europeesche Verzekeringen

Het is van groot belang een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Gigi Travel werkt daarom samen met de Europeesche Verzekeringen. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

 Kortlopende Annuleringsverzekering

Umbria - Malvarina
Umbria - Malvarina

Het kan onverhoopt gebeuren dat uw reis niet door kan gaan of dat u halverwege uw reis genoodzaakt bent naar huis terug te keren. Dan is een Kortlopende Annuleringsverzekering ideaal. Die geldt niet alleen voor uw vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Standaard annuleringverzekering
Met de standaard annuleringsverzekering bent u bent beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen mits het om een reden genoemd in de voorwaarden gaat, bijvoorbeeld het ernstig ziek worden van een familielid van eerste of tweede graad of dat u of uw partner een medisch noodzakelijke ingreep moet ondergaan. Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.
De premie bedraagt 5,5% van de reissom + Euro 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Allrisk annuleringsverzekering
Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In de voorwaarden van de Europeesche Verzekeringen leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn. Zo kunt u géén beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer u bijvoorbeeld geen zin heeft in de vakantie of u vindt dat het te veel regent.
De premie bedraagt 7% van de reissom + Euro 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Uitbreiding Waarnemer
Als u wilt, kunt u een waarnemer meeverzekeren bij de kortlopende annuleringsverzekering. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt op uw werk, of die op uw huis past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, wilt u misschien uw reis annuleren of eerder terugkeren zodat u zelf de boel weer draaiende kunt houden. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.
De premietoeslag voor deze uitbreiding is 1% van de reissom+ 21% assurantiebelasting .

 Kortlopende reisverzekering

Toscana - Il Mulinaccio
Toscana - Il Mulinaccio

Een reisverzekering kunt u per reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie gaat, is in de meeste gevallen een Kortlopende Reisverzekering ideaal. U maakt daarmee een voordelige keuze én u bent goed verzekerd. Wij geven u graag informatie over de verschillende mogelijkheden.

 Doorlopende reis- en / of annuleringsverzekering

Indien u vaker per jaar op reis gaat, kan het aantrekkelijker zijn een doorlopende reis- en / of annuleringsverzekering af te sluiten. Wij geven u graag meer informatie hierover.