Telefoon: (+31)(0)416 69 66 05
E-mail: info@gigitravel.nl
Website: www.gigitravel.nl

Sardinië - rondreis Noord- en Oost-Sardinië

11-daagse Sardinë, Noord- en Oost-Sardinië

Tijdens 11-daagse / 10 nachten individuele rondreis Sardinië bezoekt u 2 verschillende, mooie accommodaties op Sardinië, in het noordoosten en in het oosten, dichtbij de kust. Het is een ideale combinatie om kennis te maken met de cultuur en natuur van Sardinië.

Dag 1-6 » Sardinië: Tenuta Gallura - mooie, landelijke accommodatie op Sardinië, vlakbij de Costa Smeralda

Tenuta Gallura ligt in een prachtige, landelijke omgeving, waarin u in elk seizoen andere kleuren, geuren en geluiden beleefd. Het is geen verhaal maar werkelijkheid waar de eigenaren van genoten en deze werkelijkheid willen zij nu graag met hun gasten delen. Op het 150 ha landgoed staan wijngaarden en koeien.Op ± 15 tot ± 30 minuten rijden liggen diverse plaatsen van de Costa Smeralda en de directe omgeving is rijk aan een bijzondere archeologische vindplaatsen. Verder kunt u naar onder andere Arzachena (± 5 minuten), San Pantaleo (± 15 minuten), Luogosanto (± 25 minuten), Santa Teresa di Gallura (± 45 minuten), Aggius (± 50 minuten) en Tempio Pausania (± 60 minuten). Vanuit Palau (± 20 minuten) vertrekken er boten naar Isola Maddalena.

Dag 6-11 » Sardinië: Palazzo Orosei - Suites dichtbij de zee op Sardinië, aan de oostkust, in Orosei

Na ± 1 uur en 45 minuten rijden komt u bij Palazzo Orosei, gelegen tussen de bergen en de zee, in de levendige plaats Orosei. Het is een 18e-eeuws paleis volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig gastenverblijf, op het centrale plein van het historische centrum.


Orosei ligt bij de Golfo di Orosei waar mooie, ongerepte stranden zijn en spectaculaire baaien en grotten. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op ± 2 km en hier kunt u te voet of op de fiets naar toe. Ten zuidoosten van Orosei ligt de Barbagia, een ongerept berggebied dat tot één van de dunst bevolkte gebieden van Europa behoort en waar de oorspronkelijke cultuur, tradities en natuur in stand zijn gebleven. Verder kunt u naar Dorgali (± 30 minuten) met in de buurt de Grotte di Ispinigoli en Su Gorroppu, de diepste kloof van Europa, het nuraghedorp Serra Orios (± 30 minuten), de tomba dei giganti S' Ena e Thomes (± 40 minuten), Orgosolo (± 60 minuten) en het authentieke Nuoro (± 50 minuten).

Prezzi

Prijzen van deze rondreis Sardinië zijn afhankelijk van de periode en het aantal personen. Om een indicatie te geven: ze kunnen variëren tussen ± € 612,50 en ± € 1092,50 per persoon, op basis van 2 personen, op basis van B&B. Wij zijn hierbij uitgegaan van de standaard kamers.

De prijzen zijn exclusief vlucht en exclusief autohuur.