Agriturismo Calabrië boeken

Bent u op zoek naar een agriturismo Calabrië? In het zuiden van Italië ligt de regio Calabrië. Deze regio wordt ook weleens de voorkant van de laars genoemd.  In de laatste jaren is het aantal toeristen dat Calabrië bezoekt flink gegroeid. Steeds meer toeristen willen het begin van de laars ontdekken.  Bent u weleens eerder in deze regio geweest? Of wilt u graag de regio leren kennen?Agriturismo Calabrië is omringd door zee en prachtige ruige kustlijnen. Niet alleen de locatie is geweldig maar de hele regio heeft enorm veel te bieden.  Naast de prachtige kustlijnen zijn er ook hoge bergen, bossen, olijfboomgaarden, rivieren en meren. De regio biedt de perfecte manier om volledig tot rust te komen. Wij vertellen u graag meer over deze regio onder het genot van een kopje koffie op kantoor of per telefoon.

Bekijk direct al onze accommodaties in Calabrië!

Prachtig Italië, boek een agriturismo Calabrië

Op zoek naar een agriturismo Calabrië? Bent u op zoek naar een reisbureau dat volledig thuis is in het land en u informatie kan geven over de verschillende regio’s? Dan bent u bij Gigi Travel aan het juiste adres. Wij hebben jaren gewoond en gewerkt in het land zelf en weten als geen ander waar wij over praten. Wij kennen alle regio’s in het land en hebben ook bijna in elke regio een samenwerkingsverband met een agriturismo. Agriturismo Calabrië bestaat uit unieke en bijzondere oude gebouwen die volledig opgeknapt zijn. De panden zijn vol historie en dit verrijkt uw vakantie. Onze agriturismo ligt middenin de regio en vanaf hier kunt u de alle interessante plekken makkelijk bereiken. Elk jaar breidt ons assortiment uit met nieuwe locaties. Wij bezoeken de locaties elk jaar om te kijken of de locaties nog steeds aan de eisen voldoen. U komt alleen in een agriturismo terecht als wij daar zelf ook vakantie willen vieren. Wij staan voor de volle 100 procent achter onze locaties. Wij vertellen u graag waarom!

Over Gigi Travel

Wat is nu eigenlijk Gigi Travel? Wij zijn een reisbureau dat zich volledig gespecialiseerd heeft in vakanties in Italië. Behalve een autovakantie kunnen wij u ook een fly-drive Italië aanbieden. De heen- en terugreis gaat grotendeels per vliegtuig en er staat op het vliegveld een huurauto voor u klaar. Wij werken samen met de welbekende organisatie Sunny Cars. U kunt onze agirturismo's vaak niet per bus en/of trein bereiken omdat de agriturismo Calabrië op niet toeristische plaatsen ligt.  Wij bieden u pakketprijzen aan zodat u gebruik kunt maken van kortingen en nergens extra toeslagen betaalt. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw droomvakantie te realiseren.