Agriturismo Emilia Romagna boeken

Bent u op zoek naar een agriturismo Emilia Romagna? Wilt u de dicht bevolkste regio van Italië gaan bekijken die ook nog eens bekend staat als één van de rijkste regio’s van het land? Dan bent u bij agriturismo Emilia Romagna aan het juiste adres. De Italianen leven hier iets anders dan in de rest van het land. Dit is een bepaalde cultuur die heel interessant is om te leren kennen. Wij hebben vroeger in deze regio gewoond en gewerkt en kunnen u precies vertellen waar de mooie plekjes zijn.  In 2002 hebben wij een eigen reisbureau opgericht met specifieke reizen naar het mooie land Italië. Wij werken samen met de mooiste agriturismo Emilia Romagna en bieden u een vakantie op maat aan.  Wij zorgen ervoor dat uw vakantie een vakantie wordt om nooit meer te vergeten. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw droomvakantie.

Bekijk direct al onze accommodaties in Emilia Romagna!

Agriturismo Emilia Romagna boeken bij Gigi Travel

Wilt u een agriturismo Emilia Romagna boeken? Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan elk jaar terug naar de regio om onze agriturismo’s te bekijken. Voldoen ze nog steeds aan onze wensen en eisen? Dan kunt u deze boeken. Wij vinden het belangrijk dat het comfort en de service goed zijn. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken daar een passende vakantie omheen.  Niet alleen voor het verblijf bent u bij Gigi Travel aan het juiste adres maar wij verzorgen ook de excursies. Wilt u graag bepaalde steden met een gids gaan bekijken? Of wilt u de historie van het land horen? Wij regelen alle excursies voor u. De meeste zijn te boeken met een Nederlandse gids. Wij hanteren publieke prijzen zodat u niet teveel betaalt. Wij profiteren niet van de geboekte excursies. Dit is gewoon een standaard service van ons omdat wij u een optimale vakantie gunnen. Wij zijn het adres waar u uw agriturismo Emilia Romagna zult vinden.

Over Gigi Travel

Gigi Travel is in 2002 ontstaan. In het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg is ons kantoor gevestigd. Dit is ook de plaats waar de reizen op maat worden samengesteld. Vanuit onze grote passie kunnen wij u vooraf al veel informatie over het land geven. Wij laten u zien hoe mooi het land is en niet hoe het land gemaakt is voor de toeristen. U overnacht alleen op locaties waar wij zelf ook zouden willen overnachten. Daarvoor gaan wij elk jaar terug om u alleen de beste locatiesaan te kunnen bieden. In elke locatie is de Italiaanse sfeer aanwezig. Bent u op zoek naar een prachtige agriturismo Emilia Romagna? Neem vrijblijvend contact met ons op!