agriturismo lombardije

Agriturismo Lombardije boeken

Bent u op zoek naar agriturismo Lombardije? Altijd al gedroomd om te gaan winkelen in Milaan? Maar wilt u niet elke dag in een drukke stad overnachten? Milaan ligt in de regio Lombardije. Wij hebben agriturismo Lombardije op maat voor u. U zit dan in de buurt van Milaan, maar slaapt in een rustig gelegen dorpje waar u gemakkelijk een uitstap naar Milaan kan maken. Lombardije is de rijkste regio van Italië, dit komt mede door Milaan. Milaan met zijn prachtige Dom en andere vele bezienswaardigheden is dan ook een ware blikvanger om naartoe te gaan. Ook het welbekende Gardameer ligt tegen de regio Lombardije aan. Het is gemakkelijk om naar het Gardameer toe te rijden en daar een dag te verblijven. 

Bekijk direct al onze accommodaties in Lombardije!

Agriturismo Lombardije geschiedenis

Agriturismo Lombardije nodig? Wist u dat de stad Pavia in Lombardije ooit een Gallische nederzetting was en daarna een Romeinse stad en zelfs hoofdstad van het Lombardische koninkrijk geweest is? In het mooie stadje Pavia vindt u sporen uit het majestueuze en rijke verleden terug. Bij binnenkomst van de stad via de overdekte brug ontdekt u de magische stad en het historische verleden. Dit is één van de bezienswaardigheden die de regio Lombardije te bieden heeft. Wel eens gehoord van de Lago Maggiore meren? Het is bijna het bekendste meer van Italië. Een van de mooiste plaatsen aan de oever van het Gardameer is Angera. In de buurt van deze geweldig indrukwekkende plaats ligt onze agriturismo Lombardije. De regio heeft nog zo veel meer te bieden! Bent u benieuwd geworden naar de andere geweldige plaatsen en bezienswaardigheden? U kunt met ons vrijblijvend contact opnemen en wij vertellen u graag over de regio Lombardije.

Agriturismo Lombardije via Gigi Travel

Wij van Gigi Travel zijn in 2002 begonnen met het regelen van vakanties. Ons kantoor is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Wij hebben jarenlange ervaring en weten waarover wij praten. Wij brengen u graag op de hoogte over de hoogtepunten van Italië. Wij zijn naast de agriturismo ook gespecialiseerd in Albergo Diffuso’s en andere kleinschalige accommodaties in Italië. Charme en slow zijn de sleutelwoorden voor de accommodaties die wij aanbieden en kenmerkend is de kleinschaligheid. Wij willen graag bij de agriturismo de focus leggen op landbouw en rust en niet op toerisme. Zo willen we u de kans bieden om de echte Italiaanse cultuur te ervaren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor een droomvakantie in Italië. Doordat wij in alle regio's in Italië actief zijn, hebben wij altijd een agriturismo op maat voor u.