Agriturismo Noord Italië boeken

Bent u op zoek naar agriturismo Noord Italië? Gigi Travel helpt u graag met het organiseren van uw droomvakantie. Italië is een groot land en heeft veel mooie natuurlijke gebieden bomvol historie. In 2002 is Gigi Travel ontstaan uit een grote passie voor Italië. Deze passie willen wij graag overbrengen op u, omdat het land veel te bieden heeft. Doordat wij daar gestudeerd en langere tijd gewoond hebben, kennen wij het land goed en geven wij u graag advies op maat over het land. Een agriturismo Noord Italië is de plek waar u tot rust kunt komen. Onze agriturismo liggen vooral in niet-toeristische plaatsen, waar u kunt genieten van alle rust en vrijheid. Zo leert u het land echt kennen en niet alleen de grote plaatsen die bekend zijn in Italië.  

Selecteer hier uw regio in Italie!

Vele mogelijkheden voor agriturismo Noord Italië

Gigi Travel heeft een ruim aanbod aan agriturismo Noord Italië. Het aanbod wordt ieder jaar groter en uitgebreider. Wij gaan zelf regelmatig naar Italië toe om op onderzoek te gaan naar nieuwe accommodaties en om eventueel een samenwerkingsverband aan te gaan. Zo kunnen wij u de mooiste vakanties aanbieden, zonder steeds op dezelfde plekken uit te komen. Vindt u het land net zo inspirerend als wij? Wij bieden ook verschillende rondreizen aan. Zo kunt u zowel het noorden als het zuiden gaan bekijken. U heeft altijd een unieke locatie en vanuit daar weer een mooie tocht langs de natuur van Italië. Wilt u liever midden in een stad zitten? Dit hebben wij ook in ons aanbod zitten, alleen minder dan de agrituriosmo in de niet-toeristische dorpjes. Wij zijn dus de specialist voor het vinden van uw agriturismo Noord Italië!

Over Gigi Travel

Bent u na het lezen en bekijken van onze website benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij van Gigi Travel aan u kunnen bieden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan over de wensen van uw vakantie in Italië. Op de website staan verschillende voorbeelden van accommodaties en mogelijkheden voor reizen via Gigi Travel. Foto's zeggen vaak meer dan woorden. U kunt aan de foto's zelf zien wat wij proberen te vertellen. Wij laten u graag verrassen door de vele mooie en bijzondere accommodaties die Gigi Travel u aanbiedt. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in agriturismo’s, maar ook in albergo diffuso’s en andere kleinschalige accommodaties in Italië. Charme en slow zijn de sleutelwoorden voor de accommodaties die wij aanbieden en kenmerkend is de kleinschaligheid. Wilt u een compleet verzorgde vakantie naar Noord Italië? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op en samen maken wij uw droomvakantie waar!