agriturismo piemonte

Agriturismo Piemonte boeken

Bent u op zoek naar een Agriturismo Piemonte? Bij Gigi Travel zorgen wij ervoor dat u de beste Agriturismo Piemonte gaat vinden! Onze Agriturismo Piemonte liggen in een regio waar bergen, heuvels en vlakten elkaar om de haverklap afwisselen. Piemonte is een brede regio waar u de Alpen kunt bewonderen, de heuvellandschappen van Monferrato en de Langhe met haar vele wijngaarden. Piemonte, betekent "aan de voet van de berg". Piemonte is een ongerept gebied met vele mogelijkheden tot wandelen, klimmen en hiken.

Bekijk hier al onze accommodaties in Piemonte!

Zoals u merkt heeft Piemonte u veel te bieden. Wij hebben met veel zorgvuldigheid onze Agriturismo Piemonte voor u uitgezocht. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is voor u. Zo onderzoeken wij zelf hoe de sfeer en de omgeving van onze aangeboden accommodaties zijn. Wij bekijken van tevoren de huizen en proeven de sfeer. Aan de hand daarvan selecteren wij onze aangeboden accommodaties. Gigi Travel is sinds 2002 werkzaam in de reisorganisatiebranche. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en willen graag dat u een fantastische ervaring heeft in het mooie Italië en optimaal geniet van onze landelijke accommodaties. U betaalt bij ons geen reserveringskosten in tegenstelling tot de meeste bekende reisorganisaties. U betaalt bij ons nooit te veel voor uw vakantie. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Wij hebben met zorg de mooiste locaties in Italië voor u geselecteerd!

Omgeving van onze Agriturismo Piemonte

Piemonte is een prachtige regio in het mooie Italië. U vindt in Piemonte de hoofdstad Turijn. Dit is een grote barokke hoofdstad met een prachtig centrum. Daarnaast zijn er vele historische stadjes zoals Cuneo, Saluzzo, Asti, Alba en Casuale Monferrato. De regio Piemonte staat bekend om zijn goede keuken en de heerlijke rode wijnen. Piemonte heeft nog meer specialiteiten, onder andere zijn risotto, de witte truffel en de vele groenten en fruit. Doordat Piemonte tussen het Alpengebied en de Povlakte ligt, zijn er koude winters en warme zomers. Wij adviseren u om in het voorjaar of het najaar naar Piemonte af te reizen, zodat u een fijn en zacht klimaat heeft om de mooie plekjes van Piemonte te ontdekken. Bent u enthousiast geworden over onze geselecteerde landelijke accommodaties en wilt u meer ontdekken van Piemonte? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Daarnaast nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website voor onze geselecteerde aanbiedingen. Wij staan u graag te woord en kijken er naar uit om uw onvergetelijke vakantie naar Italië te mogen verzorgen!