agriturismo puglia

Agriturismo Puglia boeken?

Op zoek naar een Agriturismo Puglia? Bent u verknocht aan Italië? En wilt u meer zien dan alleen Venetië? Dan bent u bij agriturismo Puglia aan het goede adres! Agriturismo Puglia staat bekend op zijn prachtige landelijke vakantiehuizen in het mooie Puglia. Stelt u zich eens voor, schilderachtige kustplaatjes met ruige kustlijnen en prachtige olijfboomgaarden. Dit is het ultieme Italiaanse gevoel wat u wilt ervaren! Bij agriturismo Puglia hebben wij voor u de allermooiste en sfeervolle vakantiehuizen voor uw ideale droomvakantie. Wij hebben al onze aangeboden vakantiehuizen voor u bekeken, ervaren en bezocht. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat u bij agriturismo Puglia het ultieme Italië zult beleven! 

Ontdek al onze accommodaties in regio Puglia

Agriturismo Puglia via Gigi Travel

De regio Puglia heeft ons veel te bieden. Het is een prachtig stukje Italië in de hak van de laars. Zo vindt u in het noorden van Puglia een prachtig schiereiland omgeven door rotsen, genaamd Gargano. U vindt in Pugla ook de romantische witgekalkte huisjes met een rond puntje dakje. Zo als u merkt is Puglia veelzijdig. Er is voor elk wat wils! U kunt ook uw hart op halen als u paleizen erg mooi vind. Zo heeft Puglia Castellana Grotte, dit is een prachtige paleis met kalkafzetting. Ook Ostuni is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Hier vindt u vierkant gevormde witte huizen. Daarnaast kan ook de natuurliefhebber zijn hart ophalen. Zo heeft Gargano mooie wouden van olijfbomen, middeleeuwse stadjes, imposante Noormannen-kathedralen en kastelen met Arabische details. De kustlijn van de Gargano bestaat uit grotten en kliffen. 

Gigi Travel kan uw vakantie compleet voor u maken met haar mooie landelijke vakantiehuizen. Wij hebben voor u de mooiste vakantiehuizen geselecteerd. Zo hebben wij al onze aangeboden vakantiehuizen zelf bekeken en persoonlijk voor u geselecteerd. Gigi Travel is in 2002 opgericht en gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij zijn een reisorganisatie met een grote passie voor Italië. Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Zo hebben wij alle accommodaties persoonlijk bezocht en gecontroleerd. 

Gigi Travel heeft met de huiseigenaren in Italië privé contact. Hierdoor weten wij precies de ins en outs van het mooie gebied Puglia. Zo kunnen wij ook snel schakelen met onze contactpersonen en snel weten of uw gewilde vakantiehuis beschikbaar is. Wij merken dat wij toch een streepje voor hebben bij onze geselecteerde vakantiehuizen. Zo kunt u via een andere reisorganisatie net pech hebben en kunnen wij net wel dát ene mooie vakantiehuis voor u regelen. Bij ons betaalt u geen reserveringskosten, in tegenstelling tot de meeste bekende reisorganisaties. Wij hanteren altijd de publieke prijzen, hierdoor betaalt u dus ook nooit te veel voor uw accommodatie! Gigi Travel is daarnaast ook nog aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit zorgt voor de ultieme garantie van uw Italiaanse droomvakantie.