agriturismo sardegna

Agriturismo Sardegna boeken

Bent u op zoek naar een prachtige Agriturismo Sardegna? Dan bent u bij Gigi Travel aan het juiste adres voor de mooiste Agriturismo Sardegna van Sardinië. Wij hebben grondig onderzoek gedaan in het mooie Sardinië en daar hebben wij de allermooiste accommodaties voor u bekeken. Hier hebben wij een mooie selectie van gemaakt en deze voor u op onze website geplaatst. Onze Agriturismo Sardegna zijn echte Italiaanse huizen waarbij u het ultieme vakantiegevoel kunt ervaren.

Bekijk hier al onze accommodaties op Sardegna!

Sardegna: beter bekend als Sardinië

Sardegna oftewel Sardinië, is na Sicilië het grootste Italiaanse eiland. Sardinië heeft een prachtige natuur, ongerepte kusten en een rijke geschiedenis. Het eiland is bekend vanwege haar parelwitte stranden en de prachtige azuurblauwe zee. De Costa Smeralda is het bekendste strand van Sardinië. De Costa Smeralda heeft prachtige stranden met stille baaien en heldere wateren. Sardinië is ook het eiland van Nuraghi uit de prehistorie: Kegelvormige bouwsels van losse, gestapelde stenen tot wel 15 meter hoog. In Sardinië kan het erg warm worden. Het eiland heeft lange, droge zomers en zachte winters. In de zomer kunnen de temperaturen stijgen tot wel 30 graden aan de kust, tot 40 graden in het binnenland. 

Agriturismo Sardegna boeken via Gigi Travel

Gigi Travel heeft in de loop van de jaren de nodige Italiaanse ervaring opgedaan voor wat betreft het verhuren van prachtige accommodaties. Sinds 2002 zijn wij een begrip in de regio geworden en hebben wij de mooiste plekjes in Italië voor u weten te vinden. Gigi Travel onderscheidt zich van de concurrentie, doordat wij persoonlijk contact en kwaliteit zeer belangrijk vinden. Wij hebben al onze aangeboden accommodaties zelf uitgezocht en persoonlijk bezocht. Hierdoor weten wij precies wat voor moois de streek te bieden heeft en hoe comfortabel onze accommodaties zijn. Naast onze prachtige accommodaties in het prachtige Sardinië, bieden wij u ook mooie accommodaties in heel Italië aan. Denkt u aan Sicilië, Puglia, le Marche en zelfs in Toscane. Zo hebben wij voor iedere Italiaanse liefhebber een prachtige en comfortabele accommodatie in één van uw favoriete streken van Italië. Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare agriturismo Sardegna? Bij ons betaalt u geen reserveringskosten, in tegenstelling tot de meeste bekende reisorganisaties..Wij hebben persoonlijk contact met de huiseigenaren, hierdoor hebben wij korte lijntjes en kunnen wij u direct op de hoogte stellen van uw boeking. U krijgt van ons een duidelijke uitleg en een heldere communicatie. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij SGR. U kunt bij ons indien gewenst een auto huren. Wij werken samen met Sunny Cars. Zo kunt u zelf de schoonheid van Sardinië ontdekken.