Ca' San Sebastiano

Castel San Pietro Monferrato (AL) - Piemonte

Kamers, minisuite en appartementen

De 12 kamers, 2 Junior Suites en 10 appartementen zijn smaakvol, comfortabel ingericht en geverfd in warme kleuren. Alleen de kamers zijn voorzien van airconditioning. Ze liggen verspreid over 3 huizen, de Agriturismo & Country House, de Relais Ca' San Sebastiano en de Villa San Sebastiano.


Agriturismo & Country Resort

De Agriturismo & Country Resort (CR) ligt langs een klein heuvelweggetje en heeft aan de andere kant van het huis een mooie, knusse binnenplaats met een gemeenschappelijk terras en het zwembad. Hier zijn tevens de receptie, de wijnbar, de ontbijtbar, het restaurant en de osteria. Er zijn onderstaande 5 kamers, 1 minisuite en 5 appartementen.

Agriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country ResortAgriturismo & Country Resort

Kamers Cannella, Vaniglia en Peperoncino

2-persoonskamers Comfort (Cannella) of Deluxe (Vaniglia en Peperoncino), elk met eigen badkamer / 1e verdieping / gemeenschappelijk terras / airconditioning.

Gelegen tussen de Agriturismo & Country Resort en het zwembad. Een onafhankelijke ingang vanaf het gemeenschappelijk terras met uitzicht op het zwembad. Voorzien van een kleine koelkast en tv. Het terrasgedeelte van Vaniglia en Peperoncino is groter dan dat van Cannella, vandaar dat deze 2 kamers Deluxe zijn.

PeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoPeperoncinoCannellaCannellaCannellaCannellaCannellaCannellaCannellaVanigliaVanigliaVanigliaVanigliaVanigliaVanigliaVanigliaVanigliaVaniglia

Kamers Vigneto en Frutteto (in Agriturismo & CR)

2-persoonskamers Comfort, elk met eigen badkamer met douche / 2e verdieping / airconditioning.

Voorzien van een kleine koelkast en tv. De ingang is aan de kant van het heuvelweggetje en vanaf deze kant gezien lijken ze op de 1e verdieping te liggen, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, zijn ze vanaf de binnenplaats gezien, op de 2e verdieping. Tegenover de centrale ingang, aan de andere kant van het weggetje, is een gemeenschappelijke tuin en aan de andere kant van het huis is een gemeenschappelijk terras.

FruttetoFruttetoFruttetoFruttetoFruttetoFruttetoGemeenschappelijk terrasVignetoVignetoVignetoVignetoVigneto

Junior Suite Giardino (in Agriturismo & CR)

Junior Suite voor 2-3 personen / 2e verdieping / terras / airconditioning.

Een entree met 1-persoonsbed en open haard; een doorloop naar het gedeelte met een 2-persoonsbed; een badkamer met douche en een privé-terras met uitzicht over de binnenplaats. Voorzien van kleine koelkast en tv. De ingang is aan de kant van het heuvelweggetje en vanaf deze kant gezien lijkt het op de 1e verdieping te liggen, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf de binnenplaats gezien op de 2e verdieping gelegen.

GiardinoGiardinoGiardinoGiardinoGiardinoGiardinoGiardinoGiardinoGiardino

Appartement Iris (in Agriturismo & CR)

2-kamerappartement Superior voor 2-3 personen / begane grond / terras.

Een onafhankelijke ingang vanaf de binnenplaats; een woonkamer met keukenblok en een oven om te grillen; 1 ruime 2/3-persoonskamer met een kingsize-bed en open haard en een badkamer. In de slaapkamer kan een extra bed geplaatst worden. Voorzien van tv.

IrisIrisIrisIrisIrisIrisIrisIrisIris

Appartement Glicine (in Agriturismo & CR)

2-kamerappartement Superior voor 2-4 personen / begane grond / terras.

Een onafhankelijke ingang vanaf de binnenplaats; een woonkamer met keukenblok, 2-persoonsdivanbed en openhaard; een slaapkamer met een kingsize-bed en een badkamer. Voorzien van tv.

GlicineGlicineGlicineGlicineGlicineGlicineGlicineGlicineGlicine

Appartement Lavanda (in Agriturismo & CR)

2-kamerappartement Comfort voor 2-4 personen / klein balkonnetje.

Een onafhankelijke ingang; een woonkamer met keukenblok, 2-persoonsdivanbed en openhaard; 1 x 2-persoonskamer met een kingsize-bed en een openhaard; een badkamer met douche en een klein balkonnetje met uitzicht op de binnenplaats. Voorzien van tv. De ingang is aan de kant van het heuvelweggetje en is vanaf deze kant op de begane grond, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf de binnenplaats gezien op de 1e verdieping. Tegenover de ingang, aan de andere kant van het weggetje, is een gemeenschappelijke tuin met de appartementen Gelsomino en Margherite en aan de andere kant van het huis is een gemeenschappelijk terras.

LavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaLavandaGemeenschappelijke tuinGemeenschappelijk terras

Appartement Margherite (in Agriturismo & CR)

2-kamerappartement Comfort voor 2-4 personen / klein balkonnetje.

Een onafhankelijke ingang; een woonkamer met keukenblok en divanbed; 1 x 2-persoonskamer; een badkamer met douche en vanuit de 2-persoonskamer een klein balkonnetje met uitzicht op de binnenplaats. Voorzien van tv. De ingang is aan de kant van het heuvelweggetje en is vanaf deze kant op de begane grond, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf binnenplaats gezien op de 1e verdieping. Tegenover de ingang, aan de andere kant van het weggetje, is een gemeenschappelijke tuin met de appartementen Gelsomino en Lavanda en aan de andere kant van het huis is een gemeenschappelijk terras.

MargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteMargheriteGemeenschappelijke tuinGemeenschappelijk terras

Appartement Gelsomino (in Agriturismo & CR)

3-kamerappartement Familiare voor 4-5 personen / ± 70m² / klein balkonnetje.

Een onafhankelijke ingang; een woonkamer met keukenblok; 2 x 2-persoonskamers; een badkamer met bad en vanuit een 2-persoonskamer een klein balkonnetje met uitzicht op de binnenplaats. Voorzien van tv. In een van de 2-persoonskamers kan een extra bed geplaatst worden. De ingang is aan de kant van het heuvelweggetje en is vanaf deze kant op de begane grond, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf binnenplaats gezien op de 1e verdieping. Tegenover de ingang, aan de andere kant van het weggetje, is een gemeenschappelijke tuin met de appartementen Lavanda en Margherite en aan de andere kant van het huis is een gemeenschappelijk terras.

GelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGelsominoGemeenschappelijke tuinGemeenschappelijk terras

Relais Ca' San Sebastiano

Relais Ca' San Sebastiano ligt ± 200m verderop langs het heuvelweggetje van de Agriturismo & Country Resort. Het huis ligt langs het heuvelweggetje en heeft een gemeenschappelijke terras grenzend aan het huis. Bij de Relais bevindt zich ook de wellness. De gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en het restaurant bij de Agriturismo & Country Resort. Er zijn 4 appartementen.

Relais Ca' San SebastianoRelais Ca' San SebastianoGemeenschappelijk terras op een regenachtige dagRelais Ca' San SebastianoRelais Ca' San Sebastiano

Appartement Campanule (in Relais CSS)

2-kamerappartement Comfort voor 2-4 personen / 1e verdieping / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang via een externe trap vanaf het gemeenschappelijke terras; een grote woonkamer met keukenblok, divanbed en open haard; 1 x 2-persoonskamer en een badkamer. Voorzien van tv.

CampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleCampanuleGemeenschappelijk terras

Appartement Girasoli (in Relais CSS)

2-kamerappartement Superior voor 2-4 personen / klein balkonnetje / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang vanaf het gemeenschappelijke terras; een ruime woonkamer met keukenblok, divanbed en open haard; 1 x 2-persoonskamer; een badkamer en een klein balkonnetje vanuit de slaapkamer. Vanaf het terras lijkt het begane grond, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf de andere kant gezien op de 1e verdieping.

GirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGirasoliGemeenschappelijk terras

Appartement Melograno (in Relais CSS)

3-kamerappartement Familiaire voor 4 personen / klein balkonnetje / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang vanaf het gemeenschappelijke terras; een woonkamer met openhaard; een keuken met openhaard; 2 x 2-persoonskamers; een badkamer en een klein balkonnetje vanuit een slaapkamer. Vanaf het terras lijkt het begane grond, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf de andere kant gezien op de 1e verdieping.

MelogranoMelogranoMelogranoMelogranoMelogranoMelogranoMelogranoMelogranoMelogranoMelogranoGemeenschappelijk terras

Appartement Rose (in Relais CSS)

3-kamerappartement Familiaire voor 4 personen / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang vanaf het gemeenschappelijke terras; bij binnenkomst meteen een trap naar de volgende verdieping met een ruime woonkamer met keukenblok, 1-persoonsdivanbed en openhaard; 2 x 2-persoonskamers en een badkamer met douche. Vanaf het terras lijkt de ingang op de begane grond, maar doordat het huis tegen een heuvel is gebouwd, is het vanaf de andere kant gezien op de 1e verdieping.

RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose

Villa San Sebastiano

Schuin tegenover de Agriturismo & Country Resort ligt langs het kleine heuvelweggetje Villa San Sebastiano met een eigen zwembad. In de villa zijn 6 kamers en in de dependance bij de villa zijn 3 kamers.

Villa San SebastianoVilla San SebastianoVilla San SebastianoVilla San SebastianoVilla San SebastianoVilla San SebastianoVilla San SebastianoVilla San SebastianoDependance bij de villaVilla San SebastianoVilla San Sebastiano

4 Superior kamers (in de villa)

2-persoonskamers Superior, elk met eigen badkamer / begane grond of 1e verdieping.

De kamers Bianca en Ortensia zijn op de begane grond en de kamers Magnolia en Peonia op de 1e verdieping. Badkamers met douche. De kamers zijn voorzien van een open haard en tv. De kamer Bianca heeft een onafhankelijke ingang en is voorzien van een koelkast.

BiancaOrtensiaOrtensiaOrtensiaPeoniaPeoniaPeoniaPeoniaPeoniaPeonia

Junior Suite Orchidea (in de villa)

Junior Suite voor 2-4 personen / 1e verdieping / terras.

Een woonkamer met divanbed en badkamer met whirlpool; 1 x 2-persoonskamer met open haard en een 2e badkamer met douche. Voorzien van tv en een ruim terras.

OrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchideaOrchidea

Appartement Fresia (in de villa)

2-kamerappartement Superior voor 2 personen / begane grond.

Een woonkamer met keukenblok; 1 x 2-persoonskamer met open haard en een badkamer met bad. Voorzien van tv.

FresiaFresiaFresiaFresiaFresiaFresiaFresiaFresiaFresia

Kamers Rossa en Arancio (in dependance van villa)

2-persoonskamers Superior, elk met eigen badkamer / begane grond en 1e verdieping / gemeenschappelijk terras / airconditioning.

Vanaf de onafhankelijke ingang vanaf het gemeenschappelijk terras komt u in de woonkamer met klein keukenblok en op de 1e verdieping zijn de kamers Arancio en Rossa. De kamers kunnen samen gehuurd worden, of afzonderlijk en in het laatste geval is de woonkamer met keukenblok voor gemeenschappelijk gebruik. Badkamers met douche. De kamers zijn voorzien van een open haard, kleine koelkast en tv.

Gemeenschappelijke woonkamerGemeenschappelijke woonkamerGemeenschappelijke woonkamerUitzicht kamersGemeenschappelijk terrasDependance en villaKamer RossaKamer RossaKamer RossaKamer RossaKamer ArancioKamer Arancio

Kamer Lilla (in dependance van villa)

2-persoonskamer Comfort met badkamer / begane grond / gemeenschappelijk terras / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang vanaf het gemeenschappelijk terras. Badkamer met douche. Voorzien van een kleine koelkast en tv.

LillaLillaGemeenschappelijk terrasLillaDependance en villa