Tenuta Gallura

Arzachena (OT) - Sardinië

Kamers

De 31 kamers en suites met eigen badkamer zijn netjes ingericht in een landelijke stijl en voorzien van airconditioning, tv en koelkast. Ze liggen in het centrale huis en verspreid over kleine huisjes, “Stazzo”, op de begane grond, de kenmerkende stijl van de Stazzo Gallurese. In het centrale huis is ook de receptie en de gemeenschappelijke woonkamer.


Classic kamers

2-persoonskamers met eigen badkamer / 20 - 25m² / de meeste kamers op begane grond / de meeste kamers met terras / airconditioning.

De meeste Classic kamers liggen op de begane grond, hebben een eigen veranda en kijken uit op de tuin met eeuwenoude olijfbomen, jeneverbessen, mirtobomen en granietrotsen. Twee kamers zijn op de 1e verdieping en hebben geen balkon, maar wel grote ramen met veel lichtinval. Alle kamers zijn voorzien van tv en koelkast. Er kan een kinderbedje geplaatst worden.

Een van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamers

Superior kamers

2-persoonskamers met eigen badkamer / 25m² / begane grond / overdekte veranda / airconditioning.

Deze kamers liggen wat verder van het restaurant en zwembad en hebben wat meer privacy en uitzicht op een prachtige tuin. Ze hebben een onafhankelijke ingang, zijn ingericht in een landelijke stijl en voorzien van tv, waterkoker en koelkast. Er staat een 2-persoonsbed dat niet in 2 x 1-persoonsbedden gesplitst kan worden. Er kan een kinderbedje worden geplaatst.

Een van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamers

Superior Comfort kamers

2-persoonskamers met eigen badkamer / 28m² / begane grond / veranda / airconditioning.

Deze kamers hebben een 2-persoonsbed dat niet gescheiden kan worden in 2 x 1-persoonsbedden. Voorzien van tv, waterkoker en koelkast.

Een van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamers

Suites

Suites met eigen badkamer / 50m² / begane grond / overdekte veranda / airconditioning.

Een woonkamer met 2-persoonsdivanbed en een 2-persoonskamer. Er staat een 2-persoonsbed dat niet in 2 x 1-persoonsbedden gesplitst kan worden. De suites liggen op het hoogste en gedeelte van de tenuta en zijn het verst gelegen van het zwembad en restaurant. Ze hebben een onafhankelijke ingang, zijn ingericht in een chique landelijke stijl en voorzien van tv, waterkoker en koelkast.

Een van de suitesEen van de suitesEen van de suitesEen van de suitesEen van de suites