Country House Noto

Noto Marina (SR) - Sicilië

Kamers

Er zijn 19 x 2-, 3- of 4-persoonskamers, superior kamers of junior suites met eigen badkamer. Ze bevinden zich rondom de binnenplaats of bij de tuin. Ze zijn mooi gerenoveerd, met het behoud van de originele structuren en voorzien van modern comfort. Alle kamers en junior suites hebben een tv, airconditioning, een kluis en een koelkast. Een aantal is op de begane grond en heeft een eigen terras. U dient er rekening mee te houden dat als u een kamer rondom de binnenplaats heeft, daar in de zomerperiode ook gedineerd wordt van ± 19.30 uur tot ± 22.00 uur. Normaal gesproken geeft dit echter geen overlast.


9 Standaard kamers

9 Standaard kamers voor 2-4 personen met eigen badkamer / ± 16m² tot 20m² / begane grond / terras / airconditioning.

Elke kamer heeft een onafhankelijke ingang en een badkamer met douche. Voorzien van tv, kluis, waterkoker en een koelkast. Er zijn 6 kamers bij de tuin op de begane grond met terras en 3 kamers rondom de binnenplaats met een klein terrasje. Onder de Standaard kamers zijn 4 x 4-persoonskamers, waarvan 2 met een verhoogde verdieping.

Een van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamers

6 Superior kamers

6 Superior kamers voor 2 personen met eigen badkamer / 22m² tot 35m² / begane grond of 1e verdieping / de meeste met terras / airconditioning.

Er zijn 4 kamers op de binnenplaats op de begane grond met een onafhankelijke ingang en een terrasje en 2 kamers op de eerste verdieping, waarvan 1 met balkon met tuinzicht. De badkamers hebben een douche. Voorzien van een tv, kluis, waterkoker, espressomachine en koelkast.

Een van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamersEen van de kamers

4 Junior Suites met klein privézwembad

4 Junior Suites voor 2 personen met eigen badkamer / ±22m² / begane grond / privétuin (± 25m²) en een klein privézwembad (2 x 3m) / airconditioning.

Ze bevinden zich op de begane grond bij de tuin en hebben een onafhankelijke ingang en een badkamer met douche. Voorzien van een tv, kluis, waterkoker, espressomachine en koelkast.

Een van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior SuitesEen van de Junior Suites