La Casella

Castelfranco di Sopra (AR) - Toscane

La CasellaZwembadLa CasellaLa CasellaLa CasellaGemeenschappelijke tuinGemeenschappelijke tuinLa CasellaLa CasellaRestaurantLa CasellaRestaurantRestaurantRestaurantRestaurantRestaurantZwembadZwembadLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaSpeeltuinSpeeltuinSpeeltuinSpeeltuinLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa CasellaLa Casella


”Een mooie, authentieke agriturismo op een afgelegen, maar toch goed bereikbaar plekje in de heuvels!”

La Casella - la storia

In de Toscaanse heuvels, tussen Florence en Arezzo, op de grens met de Chiantistreek en met een uitzicht over de Arno Vallei, ligt la Casella, een warme en gastvrije agriturismo. Bij de renovatie van de landhuizen, heeft de familie ze uit respect voor de lokale traditie en de harmonie met het landschap, het geheel zoveel mogelijk in de originele staat gelaten.

U wordt hier gastrvij ontvangen door Rossano en Celine die hun gasten met alle liefde en plezier ontvangen en daarbij worden geholpen door de ouders van Rossano. Een vakantie op La Casella is daarom meer dan alleen een oase van vrede en rust.

Het landgoed bestaat uit circa 9 ha met voornamelijk olijfboom- en wijngaarden en bossen.

La cucina

Rosanno en zijn moeder Fiore hebben een passie voor de traditionele keuken en bereiden typische streekgerechten. Voor de gerechten worden hoofdzakelijk de biologische ingrediënten van het eigen landgoed gebruikt en wijnen zijn van eigen productie. De eetkamer is alleen voor de gasten die er verblijven.

Escursioni

De agriturismo bevindt zich op 2 km afstand van het middeleeuwse plaatsje Castelfranco di Sopra en u bent in 40 minuten in de steden Florence en Arezzo. Eveneens goed te bereiken zijn Cortona (± 60 minuten), Siena (± 70 minuten), Pisa (± 90 minuten) en Lucca (± 90 minuten).

In de omgeving zijn mooie natuurgebieden met vele wandelpaden, ruiterpaden en mountainbike routes.

Attività

  • Zwembad (8x22m).
  • Wandelen.
  • Klein speeltuintje.
  • Manege en tennisbaan in de buurt.
  • Internet: bij het restaurant, het zwembad en in de buurt van de appartementen Sagittario en Acquario is wifi.

”La Casella lag op een erg mooi afgesloten terrein. De kinderen konden zich hier heel vrij bewegen. Het appartement Sagittario was fantastisch ruim, goede faciliteiten. Het terrein was mooi aangelegd. Het eten was heerlijk. Zwembad ook!”