Relais Amalfikust

Massa Lubrense (NA) - Campanië

Relais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustGallo LungoGallo LungoRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustRelais AmalfikustGingerVillarena RelaisIscaPalmentoRotondaRotondaBriganteBriganteRelais AmalfikustRelais AmalfikustKookcursusBoottourBaia di IerantoPositanoPositanoMarina di CantoneNerano


“Ik heb het fantastisch gehad. Een goed advies en helemaal passend bij mij! Het uitzicht vanaf appartement Brigante was prachtig! Het was volle maan op dag van aankomst wat een prachtig vergezicht gaf over de weidse oceaan. Aanrader voor een rustiger strandje is om te wandelen naar Marina Recommone, ongeveer 10-15 minuten. Bij het zwembad is het ook heerlijk rustig vertoeven.”

Relais Amalfikust - la storia

Relais Amalfikust is unieke agriturismo gelegen in het kleine vissersdorpje Nerano aan de uiterste punt van de Amalfikust. Vanaf het terrasvormige landgoed dat kenmerkend is voor de Amalfikust, heeft u een prachtig uitzicht over de kust en de kleine eilandjes van Li Galli. Deze "Maison de Charme", is een 18e-eeuwse verblijf van de adellijke familie van de Markies van Villarena.

De huidige eigenaar, de zeer gastvrije Guglielmo, heeft de Casale prachtig weten te renoveren en ontvangt zijn gasten als vrienden die zeer welkom zijn. In de tuin staan hoofdzakelijk biologische citrusplanten en olijfbomen waarvan hij heerlijke Limoncello en olijfolie produceert.

Relais Amalfikust is geschikt voor mensen die niet van absolute rust houden, maar van de gezelligheid en nabijheid van de prachtige en levendige Amalfikust.

La cucina

In het restaurant kunt u genieten van overheerlijke, traditionele gerechten. De passie voor koken is van het gezicht van de kokkin af te lezen. De vele antipasti, de spaghetti, linguine en de paccheri met zeevruchten worden uitsluitend bereid met lokale producten om een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Regelmatig staat er een vers gevangen vis op het menu of wordt er een pizza-avond georganiseerd met huisgemaakte pizza’s uit de forno a legno. Ook de huisgemaakte desserts zijn een aanrader! Op de wijnkaart staan voornamelijk wijnen uit Campania en Guglielmo adviseert u graag bij de keuze hiervan.

Vanuit het restaurant en het romantisch verlichte buitenterras, heeft u uitzicht over de tuin en de zee.

Voor wie de kneepjes van het vak wil leren, worden er op aanvraag kookcursussen georganiseerd.

Escursioni

Op ± 1 km ligt het strand van Marina di Cantone waar de gasten van de agriturismo tegen gereduceerde tarieven een strandstoel en parasol kunnen huren. Vanaf de baai van Nerano vertrekken er bootexcursies naar het prachtige eiland Capri. Marina di Cantone is één van de meest authentieke badplaatsen aan de Amalfikust. Er is ook een wandelpad naar de kust (± 10 minuten lopen heen en ± 20 minuten lopen terug).

Interessante plaatsen om te bezoeken zijn onder andere Sorrento (± 30 minuten), Positano (± 55 minuten), Amalfi (± 90 minuten), Napoli (± 90 minuten), Pompeï (± 60 minuten), Ercolano (± 75 minuten), de Vesuvius (± 90 minuten) en Caserta (± 90 minuten). Vanaf Sorrento zijn er met de trein Circumvesuviana rechtstreekste verbindingen naar Napoli (± 60 minuten), Pompeï (± 30 minuten) en Ercolano (± 45 minuten).

Wandelliefhebbers kunnen in het gebied van Massa Lubrense, gelegen tussen Sorrento en de Amalfikust, mooie wandelingen maken tussen olijfboomgaarden en citrusplanten, met vele prachtige panorama's.

Attività

  • Klein zwembad (4x8m).
  • Wandelen en trekking.
  • Excursies.
  • Boottochten naar Capri, Positano en Amalfi.
  • Speeltuin.
  • Wijnproeverijen.
  • Kookcursussen.
  • Snorkelen.
  • Zeilen met schipper.
  • Internet: er is wifi.

”Het was net als vorig jaar perfect. De gast is koning. Je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld. Wij werden nu als familie binnengehaald, heel hartelijk. Het was fantastisch. We zijn weer met de eigenaar met de boot geweest, helemaal leuk. Verder nieuwe excursies gedaan. Er zijn ook een paar mooie wandelingen in de buurt van Nerano.”