Relais Amalfikust

Massa Lubrense (NA) - Campanië

Kamers en appartementen

De 2 kamers en 4 appartementen liggen verspreid over het terrasvormige landgoed. Ze zijn met respect voor de oorspronkelijke structuur gerenoveerd en elegant en karakteristiek ingericht. Ze hebben een eigen terras en zijn voorzien van tv en airconditioning. Het hele landgoed is terrasvormig met uitzicht op zee.

De hoofdingang is een voetpad in het hart van het dorpje. Vanaf de poort komt u bij de volgende ingang die zijn hoogtepunt bereikt bij de oude stenen bogen. Een andere ingang is er direct vanaf de parkeerplaats. U komt eerst bij een terras met het zwembad en ligstoelen, een veranda en de receptie. Vervolgens komt u bij de kamers en appartementen.


Kamer Isca

Eenvoudige 2-persoonskamer met een externe privébadkamer naast de kamer / 16m² / een verdieping hoger een terras met zeezicht / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang en voorzien van een kleine koelkast en tv.

IscaIscaIscaIscaIscaIscaUitzichtUitzichtUitzicht

Kamer Palmento

Kleine 2-persoonskamer met badkamer / 15m² / een gemeenschappelijk terras in de buurt / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang en voorzien van tv. De kamer ligt op 60 traptreden van de receptie.

PalmentoPalmentoPalmentoPalmentoPalmentoPalmentoPalmento

Appartement Rotonda

2-kamerappartement voor 2-4 personen / 60m² / terras met zeezicht / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang; een woonkamer met keukenblok en divanbed; 1 x 2-persoonskamer en een badkamer. Voorzien van tv.

RotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotondaRotonda

Appartement Brigante

3-kamerappartement voor 4 personen / 50m² / gemeenschappelijk terras met zeezicht bij de ingang met het appartement Gallo Lungo / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang; een woonkeuken; 1 x 2-persoonskamer met openslaande deuren met zeezicht; 1 kinderkamer met een bed en een 1-persoonsdivanbed met openslaande deuren met zeezicht en een badkamer. Voorzien van tv. Er is een gemeenschappelijk terras met zeezicht bij de ingang met het appartement Gallo Lungo, echter de gasten van Gallo Lungo hebben ook nog een privéterras, dus maken niet altijd gebruik van dit gemeenschappelijk terras.

BriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBriganteBrigante

Appartement Gallo Lungo

3-kamerappartement voor 4-5 personen / 60m² / terras / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang; een ruime woonkeuken; 2 x 2-persoonskamers en een badkamer. Voorzien van tv. Het privéterras grenst aan een gemeenschappelijke tuin met zeezicht en verder is er nog een gemeenschappelijk terras bij de ingang met het appartement Brigante.

Gallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo LungoGallo Lungo

Appartement Vetara

3-kamerappartement voor 4-5 personen / 90m² / terras met zeezicht / airconditioning.

Een onafhankelijke ingang; een woonkamer met keukenblok en openhaard; 2 x 2-persoonskamers en 2 badkamers waarvan één met bad. Voorzien van tv.

VetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetaraVetara

123movies