I Greppi di Silli

Mercatale Val di Pesa (FI) - Toscane

I Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliCasa della NonnaI Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliWekelijks dinerWekelijks dinerWekelijks dinerWekelijks dinerI Greppi di SilliI Greppi di SilliI Greppi di SilliCasa VecchiaCasa VecchiaConiglieraConiglieraCasa di GiottoCasa di GiottoCasa di GiottoTinaiaTinaiaTinaiaMountainbikesTafeltennis en jeu-de-boulesLandgoedOlijfoogstArtisjokkenFunghiLandgoedDruivenoogst


”I Greppi di Silli was fantastisch. We hebben een mooie rondleiding met uitleg over de boerderij gehad; de kinderen hebben direct spreekbeurten over bijen geschreven. Natuurlijk hebben we ook de eigen productie "Latte e Miele" gekocht om mee naar huis te nemen.”

I Greppi di Silli - la storia

Agriturismo I Greppi di Silli is prachtig gelegen in de Chiantistreek, temidden van olijfboomgaarden en de wijngaarden van de Gallo Nero. Dankzij de ligging op 300m hoogte, heeft u een mooi uitzicht over het glooiende heuvellandschap.

De sympathieke familie Alfani heeft hier altijd al gewoond en gewerkt. Zij hebben de borgo opnieuw tot leven gebracht. U wordt hier zeer gastvrij ontvangen en krijgt het gevoel deel uit te maken van de familie. Het is een ideale plaats voor rust in een prachtige natuurlijke omgeving.

La cucina

Op de agriturismo is geen restaurant aanwezig, maar binnen een straal van 10 kilometer zijn er vele restaurants waar u kunt genieten van een eenvoudige pizza of een uitgebreid Italiaans diner.

De familie Alfani organiseert vaak een welkomstdiner waarbij de gasten overheerlijke typische gerechten kunnen proeven. Ook organiseren ze regelmatig een wijnproeverij. Wijn, olijfolie en honing zijn van eigen productie.

Escursioni

I Greppi di Silli ligt op 7 kilometer van het rustige oude Chiantistadje San Casciano Val di Pesa en is een goede verblijfplaats om de bekende kunststeden te bezoeken: Florence, Siena (beide ± 45 minuten), Pisa en Lucca (beide ± 60 minuten).

De agriturismo ligt in de Chiantistreek en in ± 30 minuten bereikt u plaatsjes zoals Greve in Chianti, Castellina in Chianti en Radda in Chianti.

Attività

  • Zwembad (7x15m).
  • Mountainbiking en wandelen.
  • Excursies.
  • Tafeltennis en jeu de boules.
  • Speeltuin.
  • Wijn- en olijfolieproeverijen.
  • Kookcursussen bij een restaurant in de buurt (± 5 km).
  • Manege in de buurt (± 1 km).
  • Internet: op de buitenterrassen, bij de gemeenschappelijke gedeelten en bij de receptie is wifi.